Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Lorencin:
Povratak na članak

'Ne možemo uspoređivati lanjske rezultate s ovogodišnjima jer su praznici 'pali' u različito vrijeme'

Lorencin smatra kako nema straha za ovogodišnju turističku sezonu. Kazao je kako treba pričekati ponedjeljak kada će biti poznati pravi rezultati mjerenja turističkog prometa.

Komentari 8

Avatar tajar
tajar
18:51 02.07.2014.

"Praznici su pali u različito vrijeme", blagdani su krivo legli, a povrh svega tu je još i Svjetsko nogometno prvenstvo na koje se Ministar nije sjetio izvlačiti!

VL
DU
Deleted user
22:09 02.07.2014.

Da ove godine bile su tri kise vise i to je jako utjecalo na dolazak Turista HA Ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
IB
Ivan Basar
19:15 02.07.2014.

Fantastično, mi smo svjetski prvaci u izgovaranjima. Da ti pamet stane. Tuđman, kao obično, je kriv za Dan državnosti, a dragi Bog je kišu umjesto u 10:42 pustio u 14:17 sati. A za Sabin poraz u Vukovaru je kriv HDZ HDZ jel je naručio snijeg da se SDP posklizne. Neki to zovu peh. Svejedno, na kojem programu će to biti prikazano. To je komedija, super.

VL
TR
Trajkovski
20:42 02.07.2014.

Lorencin - nema straha za turističku sezonu! Ma bravo! Gospodine ministre, Narod je u Vas i vjeruje apsolutno da uz Vaše neupitno znanje, iznimnu odlučnost i lavovsku hrabrost nema straha za Republiku Ovuzemlju i njenu predsezonu, sezonu te postsezonu! Živio ministar! Ma neka nam cvjeta tisuće ministara!

VL
EV
evropljanin
19:07 02.07.2014.

ne ministre sigurno nisu krivi praznici, vec vec dugogodisnja nesposobnost u turistickom znanju. idite na skolovanje u zapadne zemlje a ne u sjevernu koreju

VL
DU
Deleted user
22:13 02.07.2014.

Za sve je kriva Meri Matesic??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
EP
epulon
21:02 02.07.2014.

Ma nema straha sigurno. Pogotovo kad ti turisti na kišni dan krenu u razgledavanje recimo Umaga, Rovinja, Poreča ili Pule, pa zapnu u kilometarskoj koloni na ulazu u grad. Kad i ako napokon nađu parking padaju u ralje naših vrlih trgovaca, ugostitelja i hotelijera koji od dva mjeseca rada žive cijelu godinu, ili dragih nam čuvara zakona koji revno sprovode poštivanje ograničenja brzine od 30 km/h, a usput i ispunjavaju normu koju su dobili na početku smjene. Ma samo vi uživajte gospodine ministre, sve je bajno i krasno.

VL
DU
Deleted user
22:11 02.07.2014.

E a zaboravio je reci za dvije kise vise koje su sv eporemetile

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.