Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
između brača i hvara

Nastavlja se potraga za Nijemcem koji je nestao između Brača i Hvara

policijski brod sv. nikola tavelic, sibenik
Hrvoje Jelavić/PIXELL
19.07.2012.
u 16:02

Policija, Lučka kapetanija, HGSS i helikopter pretražuju područje Hvarskog kanala

Policija, brodovi Lučke kapetanije, HGSS, ali i helikopter pretražuju danas područje Hvarskog kanala i obale Hvara kako bi pronašli 20-godišnjeg Felixa L., državljanina Njemačke, koji je u utorak ujutro nestao između Brača i Hvara.

S prijateljima je mladić ljetovao u uvali Farska na Braču. Iz vikendice njegove majke društvo je gumenjakom dugačkim pet metara otišlo u Bol na provod u diskoklub hotela Elaphusa. Prijatelji su izjavili da se Felix oko 3 sata ujutro uputio po gumenjak kojim su se namjeravali vratiti u Farsku. Kako se nije vraćao, nakon sat vremena otišli su do mjesta gdje su ostavili gumeni čamac. Na plaži su uočili tragove odvlačenja gumenjaka u more. Prespavali su kod prijateljice u Bolu i u srijedu se vratili u Farsku. U vikendicu su ušli kroz prozor jer nisu imali ključ i u srijedu poslijepodne izvijestili su policiju o Felixovu nestanku.

Komentara 1

DU
Deleted user
08:21 20.07.2012.

Mrtav pijan otisao na more i vjerojatno se utopio. Zalosno za obitelj ali pokazuje kako ti "kapetani" podcjenjuju opasnosti. Jedino me zanima tko ce platiti te silne troskove potrage....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije