Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Povljani

Namjerno podmetnuo dva požara na Pagu, našli mu tkaninu, upaljač i benzin

Ilustracija
Filip Brala/PIXSELL
29.03.2021.
u 12:56

Protiv 42-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava

Policijski službenici Policijske postaje Pag proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za kaznena djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i prisila prema službenoj osobi.

Naime, sumnjiči ga se da je u noći s petka na subotu u Povljani, na području Stare Povljane namjerno izazvao dva požara s materijalnom štetom, koja su ugasili vatrogasci. Nadalje, u sklopu kriminalističkog istraživanja kod njega su pronađeni i oduzeti predmeti za koje se sumnja da potječu od izvršenja kaznenog djela (plastična kanta, upaljač, tkanina), a prilikom postupanja isti je verbalno i fizički sprječavao policijske službenike u obavljanju služenih radnji.

Protiv 42-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te prisile prema službenoj osobi.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
15:44 29.03.2021.

Opet ne piše tko je i što je. Jer da je Hrvat znali bi mu i ime i prezime i Facebook profil i što mu radi stric. Znači zna se?

ZO
Zorislav
19:51 29.03.2021.

Znam ga..kao i cijelu obitelj.Nažalost riječ je o šizofreniji.Otac je umro u bolnici na Ugljanu prije desetak godina.Stariji brat je godinama na terapiji i tako se kontrolira.Nažalost sada je i njega uhvatilo.Cijela obitelj oboljela od iste bolesti.Strašno.Sada je i on na Ugljanu u bolnici.Par dana je bio nasilan i nitko nije prepoznao o čemu je riječ.Vratio se nedavno iz Zagreba na Pag.Hrvat je ako je to uopće nekome važno.

LI
liliZG
17:15 29.03.2021.

ma ne, on je samo korov palio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije