Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Na svom radnom mjestu nađena mrtva u lokvi krvi

23.01.2002.
u 00:00

U PROSTORIJAMA TVRTKE ZA PROMET NEKRETNINAMA IZBODENA MARIJANA JERKOVIĆ (24) * Prema neslužbenim podacima, policija je privela zaručnika Marijane Jerković

SPLIT - Marijana Jerković (24) iz Trogira nađena je jučer ujutro mrtva u prostorijama tvrtke za promet nekretninama "Kontakt trade" na drugom katu Mažuranićeva šetališta 7. Djevojku je našao kolega, i to u velikoj lokvi krvi. Navodno je izbodena nožem, a na tijelu su uočeni i brojni krvni podljevi, te ozljede glave i vrata.

Istražni sudac Ivan Bartulović obavio je očevid s vještakinjom sudske medicine dr. Marijom Definis-Gojanović, no osim izjave kako je riječ o nasilnoj smrti i identitetu ubijene, novinarima nije htio ništa drugo kazati.

- Još je preuranjeno bilo što reći - kazao je sudac Bartulović, koji je naredio i obdukciju.

Neslužbeno smo doznali da je djevojka živjela u Splitu s tetom, a nedavno se sa zaručnikom preselila u unajmljeni stan na Gripama. Također neslužbeno, doznali smo da je priveden zaručnik M. Jerković, a obavljen je i razgovor s vlasnicom tvrtke "Kontakt trade" Mirjanom Matacin. Nema službene potvrde je li za ubojstvo sumnjiv zaručnik ubijene.

M. Jerković ostala je u ponedjeljak posljednja u tvrtki, a trebala je i zaključati prostorije. Što se kasnije dogodilo, tko je ubojica, pitanja su koja osim policije zanimaju i Splićane, koje je zgrozilo ovo brutalno ubojstvo.

Dr. Miljuš

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije