Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Na svom radnom mjestu nađena mrtva u lokvi krvi

U PROSTORIJAMA TVRTKE ZA PROMET NEKRETNINAMA IZBODENA MARIJANA JERKOVIĆ (24) * Prema neslužbenim podacima, policija je privela zaručnika Marijane Jerković
23. siječnja 2002. u 00:00 493 prikaza

SPLIT - Marijana Jerković (24) iz Trogira nađena je jučer ujutro mrtva u prostorijama tvrtke za promet nekretninama "Kontakt trade" na drugom katu Mažuranićeva šetališta 7. Djevojku je našao kolega, i to u velikoj lokvi krvi. Navodno je izbodena nožem, a na tijelu su uočeni i brojni krvni podljevi, te ozljede glave i vrata.

Istražni sudac Ivan Bartulović obavio je očevid s vještakinjom sudske medicine dr. Marijom Definis-Gojanović, no osim izjave kako je riječ o nasilnoj smrti i identitetu ubijene, novinarima nije htio ništa drugo kazati.

- Još je preuranjeno bilo što reći - kazao je sudac Bartulović, koji je naredio i obdukciju.

Neslužbeno smo doznali da je djevojka živjela u Splitu s tetom, a nedavno se sa zaručnikom preselila u unajmljeni stan na Gripama. Također neslužbeno, doznali smo da je priveden zaručnik M. Jerković, a obavljen je i razgovor s vlasnicom tvrtke "Kontakt trade" Mirjanom Matacin. Nema službene potvrde je li za ubojstvo sumnjiv zaručnik ubijene.

M. Jerković ostala je u ponedjeljak posljednja u tvrtki, a trebala je i zaključati prostorije. Što se kasnije dogodilo, tko je ubojica, pitanja su koja osim policije zanimaju i Splićane, koje je zgrozilo ovo brutalno ubojstvo.

Dr. Miljuš

A SVE LEGALNO....
Izgledaju kao normalan par, ali javnost njihov brak itekako osuđuje: Stric oženio nećakinju, imaju djecu
LAQO osiguranje
Digitalna transformacija
Kako je domaći tim razvio digitalno rješenje koje Hrvatsku svrstava u europski vrh