Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA PROTIV NARKOKARTELA

Na panamskoj polupodmornici zaplijenjeno pet tona kokaina

Podmornica
Foto: Screenshot
19.02.2020.
u 23:48

Polupodmornica ručne izrade prvo je plovilo tog tipa i tog kapaciteta za prijevoz droge otkrivena u Panami, navelo je panamsko državno odvjetništvo.

Pet tona kokaina zaplijenjeno je na polupodmornici u panamskim vodama, objavila je u srijedu panamska služba za pomorsko zrakoplovstvo  (Senan).

Četvorica Kolumbijaca uhićena su u operaciji 300 km sjeverozapadno od grada Paname, na karipskoj obali pokrajine Bocas del Toro koja graniči s Kostarikom.

 

Polupodmornica ručne izrade prvo je plovilo tog tipa i tog kapaciteta za prijevoz droge otkrivena u Panami, navelo je panamsko državno odvjetništvo.

Panama koja se nalazi na krijumčarskoj ruti iz Kolumbije prema Sjedinjenim Državama ostvarila je prošle godine rekordnu zapljenu droge od ukupno 91 tone, od kojih 77,9 tona kokaina i 12,9 tona marihuane, navodi odvjetništvo.

 

U subotu su kostarikanske vlasti zaplijenile su 5,8 tona kokaina skrivenog u pošiljkama cvijeća pakiranima za izvoz u Nizozemsku.

Ključne riječi

Komentara 1

AA
Aaa
08:00 20.02.2020.

Sreca pa HRM ni obalna straza nemaju sposobnosti da uopce detektiraju podmornice. I onda bi mi u shengen, a preko nase obale se moze uvesti 5 tona kokaina za europsko trziste bez ikakve frke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije