Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod županje

Na graničnom prijelazu kod dvojice pronašli zabranjeno oružje

granica2
pixsell
15.05.2012.
u 09:06

Dvojica muškaraca pokušala su prijeći granicu kod Županje sa zabranjenim oružjem. Jedan je nosio teleskopsku palicu, a drugi nož.

Na graničnom prijelazu s BiH kod Županje u osobnom automobilu VW Passat austrijskih registarskih oznaka među osobnim predmetima 27-godišnjeg hrvatskog državljanina pronađena je metalna teleskopska palica koju policija svrstava u kategoriju zabranjenih oružja.

Na istom prijelazu pri ulasku u Hrvatsku u Mercedesu Sprinter varaždinskih registarskih oznaka među osobnim predmetima 39-godišnjeg hrvatskog državljanina policajci su pronašli nož s oprugom tzv. skakavac, a koji nije prijavio policijskim službenicima. Protiv obojice slijede prijave zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju.

Komentara 4

OB
-obrisani-
10:48 15.05.2012.

Od kada je teleskopska palica zabranjeno oružje ??? Kojem je genijalcu tako nešto palo na pamet, tim više što se \"zabranjeno oružje\" može kupiti u specijaliziranim prodavaonicama? Pa kaj onda ne zabrane i metalni štil (držalo) od metle ili obične komade metalne \"štange\"? Ali to je tako kada nam je policija od 2000. godine prepuna stručnjaka i depolitiziranih profesionalaca.

OB
-obrisani-
12:00 15.05.2012.

Hm! Hm! Na primjer palica za Bejzbol bi isto bila dobar predmet u autu za rekreaciju.

OB
-obrisani-
18:56 15.05.2012.

Stavite palicu za bejzbol uz nju lopticu i rukavicu i nitko nema pravo da vam je oduzme ili da vas prijavi zbog necega ! Moze i za golf , bitno je lopticu imati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije