Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod županje
Povratak na članak

Na graničnom prijelazu kod dvojice pronašli zabranjeno oružje

Dvojica muškaraca pokušala su prijeći granicu kod Županje sa zabranjenim oružjem. Jedan je nosio teleskopsku palicu, a drugi nož.

Komentari 4

OB
-obrisani-
10:48 15.05.2012.

Od kada je teleskopska palica zabranjeno oružje ??? Kojem je genijalcu tako nešto palo na pamet, tim više što se \"zabranjeno oružje\" može kupiti u specijaliziranim prodavaonicama? Pa kaj onda ne zabrane i metalni štil (držalo) od metle ili obične komade metalne \"štange\"? Ali to je tako kada nam je policija od 2000. godine prepuna stručnjaka i depolitiziranih profesionalaca.

VL
OB
-obrisani-
12:00 15.05.2012.

Hm! Hm! Na primjer palica za Bejzbol bi isto bila dobar predmet u autu za rekreaciju.

VL
OB
-obrisani-
18:56 15.05.2012.

Stavite palicu za bejzbol uz nju lopticu i rukavicu i nitko nema pravo da vam je oduzme ili da vas prijavi zbog necega ! Moze i za golf , bitno je lopticu imati !

VL
Avatar WOP22
WOP22
22:56 18.11.2019.

nikad se nezna kad može opet zatrebat

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.