Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULJEZ

Slučajno ga dodali u grupni razgovor pa sve iznenadio svojim potezom

Ilustracija
Foto: Getty Images
31.10.2019.
u 21:30

Mladi roditelji poslali su 'selfie' s djetetom, a onda se oglasio Bobby

Kada u grupni razgovor slučajno dodate krivu osobu, situacija može završiti neugodno, ali u ovom slučaju i smiješno. Obitelj Garret napravila je posebnu grupu u povodu dolaska prinove u obitelj.

Međutim, baka novopečenog oca Zacharyja Garreta u grupu je slučajno dodala njegov stari broj kojeg sada koristi druga osoba.

Mladi roditelji poslali su 'selfie' s djetetom, a onda se oglasio i 'uljez', prenosi Metro.

- Ne znam kako sam se pridružio ovoj grupi jer mislim da nikoga ne poznajem! Ali kako god čestitam!!! Usput zovem Bobby -  napisao je stranac, a onda je poslao i svoju sliku.

Da stvar bude još luđa Bobby je rekao mladom paru da im pošalje svoje podatke kako bi im poslao pelene, jer kako kaže 'njih nikad dosta'.

Zachary se ispričao Bobbyju zbog nesporazuma, ali 'selfie' doista nasmijao. Čak je ostao i iznenađen dobrotom potpunog stranca.

- Kad se netko rodi to je blagoslov. Samo sretan što vidim ljude sretne! - zaključio je Bobby.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
10:02 01.11.2019.

Ok, i kako takvi slučajevi završe u medijima? Znači, događaj je bezvezan..netko je dodao pogrešnog tipa u grupu. I? Stvarno bezveze i ništa posebno. Kako onda nešto Toliko trivijalno završi u medijima? U danu napišem nekoliko poruka, radi brzine pisanja dogodi mi se tipfeler. Da li je to vijest za naslovnicu i trebam li o tome obavijestiti medije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije