Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT KOD ZADRA

Muškarac uhićen nakon što je psovao hrvatsku majku i vikao 'ovo je Srbija'

Policija
Foto: Ivo Čagalj
1/3
02.09.2019.
u 16:40

Muškarcu je izmjereno 2 promila alkohola u krvi.

Zadarska policija u četvrtak navečer uhitila je 37-godišnjeg Kninjanina srpske nacionalnosti koji je u Posedarju pored Zadra uznemiravao građane, vrijeđao ih, kako su nam potvrdili iz policije psujući hrvatsku majku, zovući ih ustašama i vičući 'ovo je Srbija'. 

Također ih je, kako nam je potvrđeno u PU zadarskoj, pozivao na fizički obračun te potom otišao u apartman u kojem je odsjeo gdje ga je "posjetila" policija i potom privela nakon što im je, kako smo dozvali od mještana Posedarja, vikao 'vi ste hrvatska balega'. 

Potvrdili su nam sve iz zadarske policije i rekli nam kako je 37- godišnjak iz Knina pritvoren na osam dana, te da je otprije poznat policiji po vrijeđanju odnosno narušavanja javnog reda i mira zbog nacionalne netrpeljivosti.  Muškarcu je izmjereno 2 promila alkohola u krvi. 

Tako je, kako smo neslužbeno doznali, ovaj 37-godišnjak 2011.godine već bio prijavljen zbog provokacije katoličkih vjernika na Badnjak u Kninu.

Ključne riječi

Komentara 64

SA
samograd
17:14 02.09.2019.

Što pijan govori trijezan misli . Hvala Bogu za Oluju pa su otišli , vrijeme pokazuje da je to blagoslov jer da su tu ostali nikad u Hrvatskoj nebi bilo mira ,ima ih 3 % pa divljaju . Zašto naašto na dnevniku i vijestima nema ovoga?

PO
pozornik66
16:57 02.09.2019.

Osam dana ? 30 dana dobijaju hrvati ako opsuju srbina

BH
Bunjevac=Hrvat
17:33 02.09.2019.

Moižete zamisliti što bi taj radio da je 91.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije