Naslovnica Vijesti Crna kronika

Muškarac i žena ostavili auto i nestali na Sljemenu

Policija nije pronašla ništa u automobilu što bi upućivalo na kazneno djelo ili nasilnu smrt
14. prosinca 2010. u 18:54 16 komentara 13 prikaza
snijeg na sljemenu, (1)
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL

Policija i Gorska služba spašavanja cijeli dan tragaju za putnicima iz Kije Sorento, koju su s uključenim motorom jutros u 9.20 sati na zagrebačkoj Medvednici pronašli radnici koji su radili na saniranju štete nastale od odrona.

Automobil se nalazio parkiran na Sljemenskoj cesti iznad Šestinskog lagvića, u blizini Kraljičina zdenca.

Za sada se, kako smo neslužbeno doznali, sumnja da je riječ o muškarcu i mlađoj ženskoj osobi. Naime, vlasnik i korisnik vozila je muškarac, a u pretrazi automobila pronađeni su i dokumenti mlađe ženske osobe. Policija nije pronašla ništa u automobilu što bi upućivalo na kazneno djelo ili nasilnu smrt, poput oružja ili oproštajnog pisma te čitav dan osigurava vozilo.

Policajci su danas obavljali i obavijesne razgovore s osobama koje poznaju nestale.

– S obzirom na niske temperature, ozbiljno smo pristupili potrazi te pretražili šumski teren i obronke u okolici. Međutim, pošto pretraga nije dala rezultata, proširili smo je na Medvedgrad i prema Grafičaru, ali opet neuspješno – rekao je pročelnik zagrebačkog GSS-a Robert Erhardt.

POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

 • Milas:

  Sad pročitah: sva uzvišenja iznad 500 m nadmorske visine ulaze u kategoriju planine a tu je Sljeme znači duplo od toga - znači definitivno planina.

 • Avatar stravaxx
  stravaxx:

  e to je izazov za naše policajce. lako je kad štef mazne juru sjekirom po glavi i ostane ležat mrtav pijan pored jure. ovo bu policiji fakat gadno. a i vrlo važno, statistički gledano dvoje mrtvih više a dvoje živih manje....

 • tomokaro:

  Dajte zovite onog Kalinića nije li to za njega.Ma je tu se nebu slikal nije to OD INTERESA .