Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga traje satima

Muškarac i žena ostavili auto i nestali na Sljemenu

snijeg na sljemenu,  (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
14.12.2010.
u 18:54

Policija nije pronašla ništa u automobilu što bi upućivalo na kazneno djelo ili nasilnu smrt

Policija i Gorska služba spašavanja cijeli dan tragaju za putnicima iz Kije Sorento, koju su s uključenim motorom jutros u 9.20 sati na zagrebačkoj Medvednici pronašli radnici koji su radili na saniranju štete nastale od odrona.

Automobil se nalazio parkiran na Sljemenskoj cesti iznad Šestinskog lagvića, u blizini Kraljičina zdenca.

Za sada se, kako smo neslužbeno doznali, sumnja da je riječ o muškarcu i mlađoj ženskoj osobi. Naime, vlasnik i korisnik vozila je muškarac, a u pretrazi automobila pronađeni su i dokumenti mlađe ženske osobe. Policija nije pronašla ništa u automobilu što bi upućivalo na kazneno djelo ili nasilnu smrt, poput oružja ili oproštajnog pisma te čitav dan osigurava vozilo.

Policajci su danas obavljali i obavijesne razgovore s osobama koje poznaju nestale.

– S obzirom na niske temperature, ozbiljno smo pristupili potrazi te pretražili šumski teren i obronke u okolici. Međutim, pošto pretraga nije dala rezultata, proširili smo je na Medvedgrad i prema Grafičaru, ali opet neuspješno – rekao je pročelnik zagrebačkog GSS-a Robert Erhardt.

Komentara 16

MI
Milas
11:05 15.12.2010.

Sad pročitah: sva uzvišenja iznad 500 m nadmorske visine ulaze u kategoriju planine a tu je Sljeme znači duplo od toga - znači definitivno planina.

Avatar stravaxx
stravaxx
19:06 14.12.2010.

e to je izazov za naše policajce. lako je kad štef mazne juru sjekirom po glavi i ostane ležat mrtav pijan pored jure. ovo bu policiji fakat gadno. a i vrlo važno, statistički gledano dvoje mrtvih više a dvoje živih manje....

TO
tomokaro
21:55 14.12.2010.

Dajte zovite onog Kalinića nije li to za njega.Ma je tu se nebu slikal nije to OD INTERESA .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije