Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Tovarniku

Muškarac gorio na lokomotivi teretnog vlaka, ubio ga strujni udar

teretni vlak
Foto: Filip Kos/Pixsell
07.01.2020.
u 14:09

Dolaskom vlaka na željeznički granični prijelaz Tovarnik uočen je požar na krovu lokomotive

Do strašne tragedije došlo je na željezničkom kolodvoru u Tovarniku gdje je na lokomotivi teretnog vlaka život izgubio nepoznati muškarac.

Kako je izvijestila PU vukovarska, po dolasku vlaka na željeznički granični prijelaz Tovarnik uočen je požar na krovu lokomotive.

Prometnik željezničkog kolodvora naložio je hitno isključenje napona na kolosijeku, a nakon isključenja i uzemljenja napona, strojovođa vlaka se popeo na krov lokomotive te zamijetio tijelo osobe zahvaćeno plamenom.

Vatru je odmah ugasio protupožarnim aparatom, no nije uspio spasiti osobu koja se zapalila. Mrtvozornik je poslije konstatirao smrt nepoznate muške osobe.

Tijelo je prevezeno u OŽB Vukovar, gdje je obdukcijom utvrđeno da je smrt nastupila uslijed strujnog udara visokog napona.

Policija radi na identifikaciji osobe i rasvjetljavanju okolnosti događaja.

Komentara 6

Avatar Nick2k
Nick2k
16:23 07.01.2020.

Nasi prijatelji iz Pakistana, Afganistana ili nekog treceg stana ne znaju da je napajanje vlaka izvedeno sa 25kV. Opasna prelazak granice.

HO
horton
15:39 07.01.2020.

Još jedna prilika za isticanje kako nije potrebno dotaknuti žice iznad vlaka kako bi se poginulo od strujnog udara, zbog čega je iznimno opasno penjati se na vlak i u mirovanju (ako je pruga elektrificirana, tj. postoje žice iznad nje).

JO
jono
17:14 07.01.2020.

Čovjek iz Sirije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije