Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika akcija

MUP objavio snimke: Evo što su pronašli u krovu hladnjače srbijanskih oznaka

Zapljena Tovarnik
Foto: MUP
1/8
09.11.2018.
u 11:26

Po nalogu Županijskog suda u Vukovaru obavljena je pretraga teretnog vozila i prikolice. U krovu hladnjače pronađeno je 364 paketa s oko 280 kg marihuane

Nakon što je zagrebačka policija 2. studenoga na parkiralištu u ulici Klin u Zagrebu zatekla kamion – hladnjaču beogradskih nacionalnih oznaka s više od 90 kilograma marihuane,  vukovarsko-srijemska policija jučer je s djelatnicima carine na MCGP-u Tovarnik pronašla još oko 280 kilograma marihuane u teretnom vozilu. Naime, jučer oko 1.50 sati na MCGP Tovarnik stiglo je teretno vozilo srbijanskih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Srbije.

Djelatnici carinske mobilne jedinice i policije pregledom su utvrdili sumnju da su u krovu prikolice – hladnjače napravljene izmjene koje upućuju na to da se u krovnom prostoru nalaze paketi s drogom marihuanom, priopćili su iz MUP-a.

Pogledajte video zapljene oko 280 kg marihuane

Po nalogu Županijskog suda u Vukovaru obavljena je pretraga teretnog vozila i prikolice.

Pogledajte video policijske akcije

U krovu hladnjače pronađeno je 364 paketa s oko 280 kg marihuane.  

Pogledajte video policijske akcije

Srbijanski je državljanin, uz kaznenu prijavu, predan državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinitelj kaznenog djela „počinjenje kaznenog djela u sastavu zločinačkog udruživanja“ u svezi s kaznenim djelom „neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.“

Ključne riječi

Komentara 50

DU
Deleted user
11:45 09.11.2018.

A koliko ih je tek prošlo...

Avatar tituš
tituš
11:42 09.11.2018.

sa srbima dolazi svako zlo!

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
11:54 09.11.2018.

Uvijek na te jadne poljoprivrednike... :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije