Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja

Mrak - Taritaš: 'Fali nam jedna sekunda do promjene, izađite na izbore'

Anka Mrak Taritaš i Dario Čepo
Goran Stanzl/PIXSELL
23.05.2017.
u 11:34

Osvrnula se na stanje u zagrebačkom prometu te objasnila na što će se usredotočiti u kampanji za drugi krug izbora

Na konferenciji za medije kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Anka Mrak-Taritaš (HNS) pozvala je građane da iziđu na drugi krug lokalnih izbora te poručila da su ovo izbori za promjene u gradu.

– Mi želimo promjene u gradu, one su moguće i treba nam jedna sekunda za to. Svi vole reći da su stvarne ankete kad su izbori. Stvarna je anketa pokazala da je Bandić dobio 40 000 glasova manje, rekla je Mrak-Taritaš.

Kazala je da neće sjesti za stol sa Švaljek, Tomaševićem i Prgometom, ali će njihove glasače pozvati da daju glas za promjene.

– Želim biti gradonačelnica svih građana u Zagrebu. Sve koji su glasali za Švaljek, za Tomaševića, za Prgometa pozivam da izađu 4. lipnja i da glasuju za promjene jer su u prvom krugu rekli da te promjene žele – izjavila je.

Osvrnula se na stanje u zagrebačkom prometu te objasnila na što će se usredotočiti u kampanji za drugi krug izbora.

– Dovoljno je pogledati kad ste dolazili kakvo je stanje s prometom u Zagrebu. Jednostavno, nešto sustavno nije dobro. Želim da mi ispred ureda ne stoji nitko. Kada je to tako, to znači da sustav funkcionira. Mi ćemo voditi veselu i okupljajuću kampanju – zaključila je Mrak-Taritaš.

Osvrnula se i na najavu Milana Bandića o referendumu o Trgu maršala Tita.

– Gospodin Bandić referendum o Titi mogao je provesti već odavno, mi smo jasno rekli svoje stavove. Koncentrirani smo na kampanju.

Na pitanje o skupštini, poručila je da razgovori o formiranju većine počinju 5. lipnja.

 

 

Komentara 54

Avatar kenj@c
kenj@c
11:52 23.05.2017.

koliko košta kvadrat u gunji, anka?

MA
majmudin
11:50 23.05.2017.

fali ti jedna sekunda do sredstava gradskog proračuna...nije ti ovo Gunja...još se zove Zagreb..

DA
darracc
11:54 23.05.2017.

Želi biti gradonačelnica svim građanima Zagreba i priuštiti im ono što i ljudima u Gunji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije