Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAJKERI HUMANITARCI S veselom kolonom ljubitelja oktana blagdanski duh stigao u Osijek

Motomrazovi oduševili brojne mališane

08.12.2008.
u 18:09

Saonice su ostavili kod kuće, ali su uz buku motora i miris oktana ponovno donijeli blagdanski duh u Osijek. Motomrazovi su i ovoga Svetog Nikolu, već sedmu godinu zaredom, prodefilirali gradom i darivali štićenike Dječjeg doma Klasje, a veselu kostimiranu kolonu u kojoj se našlo osamdesetak bajkera i bajkerica, članova Motokluba Osijek, nije mogla zaustaviti ni kiša. Najmlađa mrazica među njima, malena Angelina, još nije napunila ni dvije godine.

– Svake godine motomrazovi svojim dolaskom obraduju našu djecu, što je za njih velik doživljaj. Uvijek dođu u ovako velikom broju, a djeca se, kao sva djeca, zaista iskreno obraduju darovima, iako njima posjet motomrazova znači puno više od svih poklona – rekla je Nevenka Granić, ravnateljica Dječjeg doma Klasje, koji trenutačno skrbi o sedamdesetak djece. Motomrazovi u Klasje djeci donose darove po njihovoj želji, no našao se poklon za svakoga tko se zatekao u njihovoj blizini i na Trgu Ante Starčevića, gdje su nastavili uveseljavati mališane.

– Želimo razveseliti djecu jer nisu sva u mogućnosti da se raduju u ove blagdanske dane, a mi im pokušavamo dati taj tračak svjetlosti bar na ovaj način. Ne znam zašto, ali djeca su oduševljena motorima više nego svim igračkama ili poklonima – kazao je Izzy, jedan od motomrazova.


Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije