Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOST:

'Tinjali smo poput malih iskrica nade u crnoj noći hrvatske demokracije'

MOST
Foto: Robert Anić/PIXSELL
06.11.2015.
u 10:58

Hrvatska je automobil koji se ljulja nad provalijom potpune dezintegracije društva, poručuju iz MOST-a.

MOST nezavisnih lista uoči nedjeljnih parlamentarnih izbora u priopćenju je pozvao svoje glasače na birališta.

"Hrvatska je automobil koji se ljulja nad provalijom potpune dezintegracije društva, samog naroda i države. Trebalo je otrgnuti nas obične ljude od naših svakodnevnih misli i problema i potaknuti nas da se zapitamo: „Hej, do kada će ovako?“ I to je jedino na čemu zahvaljujemo političarima u ovih zadnjih 20 godina. Trgnuli su nas iz vlastite komocije i probudili nam svijest da se nešto treba i može promijeniti", stoji u priopćenju MOST-a. 

"Zar stvarno misle da smo ludi?"

"Trebalo je nakon toga, nama, nesklonima politici, početi se baviti zamršenim političkim intrigama, prevarama i malverzacijama. Što smo više znali o tome, sve nas je više obuzimalo pitanje: „Zar oni stvarno misle da mi ne vidimo što rade? Zar stvarno misle da smo ludi?“  U nama je pokrenut plamen promjena koji više nikada ne može ugasnuti. Tinjali smo poput malih iskrica nade u crnoj noći hrvatske demokracije, noći koja traje već godinama, nebitno tko je na vlasti", dodaju iz MOST-a. 

Zahvalili su se svima na povjerenju te pozvali svoje glasače da u nedjelju zaokruže njihove kandidate na izborima. 

>>Priča o Petrovu: Psihijatar iz obitelji vezane uz crkvu, jači od Jamba

>>Most će za izbornu noć potrošiti samo 30.000 kuna

Komentara 21

VE
verica2
11:51 06.11.2015.

A onda ste, kad ste se razgorili, uključili u društvo Stipu Petrinu, prostaka kojemu bi zbog načina ophođenja trebalo zabraniti bavljenje politikom. Dovoljno je pročitati članak pod naslovom "Petrina sutkinji: Ti si prasičetina, možeš pušiti k.... popovima" (Večernji, 10. kolovoza 2012.)

Avatar abakus
abakus
13:05 06.11.2015.

Ovako: Potencijalni sam glasač MOST-a. ALI, i podcrtavam ovo ALI, nikad, ni u snu, ne bih dao svoj glas stranci koja će omogućiti Milanoviću da formira Vladu tj. da se održi na vlasti. Želim da MOST ima što više mandata, ali u Hrvatskoj na čijem čelu više neće biti Milanovića i njegove bratije koja se zgadila svakom poštenom, civiliziranom čovjeku u ovoj zemlji. Dakle, pitanje: Namjeravate li svojim mandatima podržati Milanovića u formiranju Vlade ili ne? Ne dobijem li odgovor na ovo pitanje u tijeku današnjeg dana i ne bude li taj odgovor negativan, moj glas (sa žaljenjem) nećete dobiti.

LP
ljerka.p2911
13:07 06.11.2015.

petrove, sam si se raskrinkao u želji za vladanjem primivši u svoj tabor najprimitivnije što je izrodila HR politika, petrinu za koga je i kerum bečka finoća, a i neostvarenog, preambicioznog, a ogorčenog i uvrijeđenog prgometa, koji je napustio HDZ jer mu članstvo nije prepoznalo i nagredilo "vrhunaravne" političke kvalitete pa sad zabija nož političkim prijateljima u leđa, vrlo vjerodostojno, moralno ikonzistentno, Jer jednom juda , juda zauvjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije