Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moguće najveće iznenađenje izbora

Most će za izbornu noć potrošiti samo 30.000 kuna

25.10.2015., Zagreb - U Hrvatskom novinarskom drustvu odrzana je konferencija za medije i predstavljanje programa MOST-a nezavisnih lista. Bozo Petrov.  Photo:
Davor Puklavec/PIXSELL
05.11.2015.
u 20:31

Očekuju veliku gužvu u svom izbornom stožeru koji će biti u restoranu RougeMarin u skromnom radničkom dijelu Zagreba

Ankete i analitičari predviđaju da će Most biti najveće iznenađenje na ovim parlamentarnim izborima. Smiješi mu se desetak saborskih mjesta, ali moguće je da berba bude i puno izdašnija. No, čini se da je “rodna godina” iznenadila i same mostovce. Svoj izborni stožer smjestili su u neveliki restoran “RougeMarin” u Folnegovićevu naselju, skromnom radničkom dijelu Zagreba.

U samom restoranu može se nagurati oko 150 osoba, što će biti premalo za sve one koji će doći pozdraviti najveće dobitnike nedjeljnog “festivala demokracije”. Dodatnu gužvu stvarat će brojne novinarske ekipe koje će željeti uhvatiti prve izjave Bože Petrova i njegovih suradnika. Stvar donekle može spasiti prostrana terasa na koju se može smjestiti još 200-tinjak ljudi. Jedino je problem što zagrebačke temperature u ovo doba godine nisu ni približne temperaturama u neretvanskoj dolini. Već sada je sigurno da će doći najmanje 200-tinjak ljudi iz Mosta koji su vezani uz kampanju.

U Mostu kažu da su htjeli ostati u “mostovskom duhu skromnosti”. Tvrde da su uvijek bili ekonomični i skromni.

– Ako i bude velika gužva, kažu, malo ćemo se stisnuti. Do suradnje s vlasnikom restorana došlo je jer im se on javio i ponudio pomoć. Sve su dogovorili prije dva mjeseca. Drže se dogovora i ne pada im na pamet da sada, kada im je porasla popularnost, nešto mijenjaju. Uvjeravaju nas da će svi novinari imati dobre uvjete za rad te da internetska veza neće pucati. Očekuju da će svi njihovi gosti i prijatelji biti jako zadovoljni. – Sve smo to zamislili kao jedan dobar tulum. A znate da je na svakom tulumu gužva – kažu u izbornom stožeru Mosta. Neće biti žive glazbe, nego će puštati CD jer je to puno jeftinije. Cijela fešta ne bi trebala stajati više od 30.000 kuna. 

>> Nakon osam jedinica: HDZ vodi, Most raste

Komentara 41

Avatar Melankolija
Melankolija
21:22 05.11.2015.

Zelim vam uspjeh na izborima.

DU
Deleted user
07:29 06.11.2015.

MOST ima šansu da izmjeni političku scenu koju smo znali,nadam se da nećete biti samo još jedan ORH,Laburisti....šansa je pred vama.

DU
Deleted user
22:04 05.11.2015.

Nemam ništa protiv ekipe iz Mosta, ali moram primjetiti da ih mediji vole. Npr. ovih iz Živog zida nema nigdje, ni na HRT-u, ni u tisku niti na portalima, a o Mostu na sve strane. Nešto mi tu ne štima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije