Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'dečki iz 4. i 7. brigade ne mogu sudjelovati'

Mlinarić nije išao na proslavu na stadion u Kninu: Razlog su barikade

Stipo Mlinarić i Stjepan Bartulica
Domovinski pokret
05.08.2021.
u 10:49

I nije primjereno da danas bude odabran Danijel Rehak, iako je Vukovarac, čovjek koji nema veze s Kninom i Olujom, a da ne pričaju dečki iz 4. i 7. gardijske brigade koji su bili tu, kazao je Mlinarić.

Stipo Mlinarić i Stjepo Bartulica, saborski zastupnici Domovinskog pokreta, nalaze se u Kninu. Obojica su čestitali današnji dan, no Mlinarić je odlučio da neće ići na proslavu na stadion.

“Ovaj dan je za Hrvatsku povijesni, obilježava se presudna vojna akcija i ne smije nas politika dijeliti danas. Moja poruka je da je svima danas mjesto u Kninu”, rekao je Bartulica za N1.

Na pitanje zašto ne ide na proslavu na stadion, Mlinarić je objasnio:

“Razlog su barikade, da ljudi koji su se borili, 4. ili 7. gardijska brigada, ne mogu prisustvovati tome, i zato neću otići na stadion. I nije primjereno da danas bude odabran Danijel Rehak, iako je Vukovarac, čovjek koji nema veze s Kninom i Olujom, a da ne pričaju dečki iz 4. i 7. gardijske brigade koji su bili tu.

To nije dobro, to se ne radi, to je manipulacija braniteljskim udrugama. Izvukli su ga koji je kao Đakić maltene doživotni predsjednik logoraša. Zanima me hoće li se okrenuti prema premijeru i ministru i reći zašto nisu isplaćene ratne odštete ljudima koji su bili po logorima i zatvorima. 30 godina je prošlo od toga, Hrvatska nije uputila službeno Srbiji zahtjev za odštetu logorašima. To Danijel Rehak danas neće reći. Htjeli su poslušnika, a ne nekoga iz 4. ili 7. gardijske brigade.”

Komentara 12

FM
fmica
11:14 05.08.2021.

normalno kad kolo vodi pupijeva pudlica medo.....

ZV
zvezdomor
12:10 05.08.2021.

sve istina đakići matići rehaki izabrani zauvjek skupa s pupavcem

Avatar Oneill
Oneill
11:37 05.08.2021.

Ovo je nša Domovina ovdje nfma za Srbe mjesta za Ministre to nisam nigdjd vodio a toliko truda učinjeno da imamo svoju Domovinu a danad sjede ti isti Srbi koje ja nemrzim ali pametno i veću porciju sigurnosti jeli do sada se nisu baš pokazali kao lojalni Građani Hrvatsko to je moje mišljenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije