Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
makarska

Mladići ženi slomili rebra jer se incidentno ponašala?

Bolnica
AFP/PIXSELL
21.07.2012.
u 12:29

Stana B. navodno je poznata po incidentnom ponašanju, vikanju, vijeđanju, pa je nekoliko puta i prijavljena zbog narušavanja javnog reda i mira

Makarski policajci uhvatili su dvojicu mladića, 19-godišnjeg Petra B. i 23-godišjeg Armina S. koji su jučer ispred hotela Meteor u Makarskoj napali i teško ozlijedili 70-godišnju Stanu B. Slomili su joj tri rebra i lopaticu.

Mladići, kako neslužbeno doznajemo, nisu imali namjeru ženu opljačkati već joj \"dati do znanja\" kako mora promijeniti ponašanje. Stana B. navodno je poznata po incidentnom ponašanju, vikanju, vijeđanju, pa je nekoliko puta i prijavljena zbog narušavanja javnog reda i mira. Stana B. je hospitalizirana na Odjelu traumatologije u splitskoj bolnici, a Petar B. i Armin S. zaradili su kaznene prijave zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Ključne riječi

Komentara 7

IP
info_punkt
14:20 21.07.2012.

stravično... ko je to odgojio... to treba mlatit, dok ne pocrne, pa onda opet dok ne pobijele...

EX
excell
14:59 21.07.2012.

bakica je svjetska prvakinja u karateu te su je morali dvojica tuči kako bi je pobijedili....nema što jaki su ovi makarani kad mogu svladati svjetsku prvakinju

CH
chemica
12:48 21.07.2012.

Velika su prijetnja te 70-godišnje bakice. Ja se odmah uhvatim bejzbol palice kada mi se primakne grupa penzića. Još pozovem i prijatelje kao pojačanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije