Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mladić nožem ozlijeđen u masovnoj tučnjavi

hitna pomoć
Arhiva VL
20.09.2009.
u 09:38

Valent Ignac (22) uboden je nožem i zadobio ozljede opasne po život. Prevezen u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje mu je pružena liječnička pomoć.

KURŠANEC - Valent Ignac (22) teško je ozlijeđen u masovnoj tučnjavi jučer oko 20 sati u romskom naselju Kuršancu kod Čakovca. U Ulici Matije Gupca uboden je nožem i zadobio ozljede opasne po život. Prevezen u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje mu je pružena liječnička pomoć.

- Došla je grupa mještana, mislim da ih je bilo petero, i napali su Valenta koji je spavao na livadi. Došli su mu se valjda osvetiti jer su se zakačili prije dva tjedna, kad je jednom od njih razbio zube. Sad se napili i napali ga, a htjeli su tuči i mene i kćerku. Valenta su uboli nožem u leđa - ispričala nam je Valentova majka Anđela.

Policijska istraga još traje.

Ključne riječi

Komentara 3

NI
nikudnikam
12:15 20.09.2009.

Đelem, đelem ubodem te nožem.

DU
Deleted user
12:59 20.09.2009.

Pa što se novinari boje napisati da se opet radi o Romima.To i slične stvari kao krađe nasilje nnad građanima dešavaju se stalno nažalost usprkos svemu oni su idalje zaštićeni kao lički medvjedi i ne samo to već dobivaju ifinancijsaa sredstva od države pa igradova i općina gdje obitavaju bez obzira na EU.

BO
Bolta1
11:29 20.09.2009.

Pa u Rome se nesmije dirati. Oni su zaštićeni od strane EU i Amerike. Oni ne trebaju radiiti, ne trebaju se pridržavati zakona, pravila ničega. A jadni diskriminirani Neromi moraju šutjeti i trpiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije