Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka iz Splita

VIDEO Divljao na motociklu i snimao se: Svota za prekršaje prelazi milijun kn!

jurnjava motorom
Foto: Screenshot YouTube
12.11.2019.
u 22:03

Motociklist se snimao kamerom koju je imao na svojoj kacigi, a vidi se kako prolazi kroz crvena svjetla na semaforu, vozi na jednom kotaču, ali i po nogostupu među pješacima

Snimka mladića koji na motociklu juri splitskim ulicama izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Mladić se, naime, snimao kamerom koju je imao na svojoj kacigi, a vidi se kako prolazi kroz crvena svjetla na semaforu, vozi na jednom kotaču, ali i po nogostupu među pješacima.

Video je objavljen na pretplatničkom kanalu ADRI MOTOVLOG, no u međuvremenu je uklonjen zbog negativnih komentara koje je izazvao.

No, netko je njegov video snimio pa se još uvijek može vidjeti zbog čega je mladić toliko kritiziran, a navodno ga istražuje i policija.

Komentatori su pobrojali sve njegove prekršaje koji su vidljivi u 24-minutnoj snimci, njih više od 80, te napisali kazne koje bi trebao platiti, a svota prelazi čak milijun kuna!

 

 

Ključne riječi

Komentara 58

DA
dado56
22:29 12.11.2019.

Opasna, obijesna voznja, trajno oduzeti vozacku, zapljeniti vozilo, sudac mora odrediti jedinstvenu kaznu zatvora , mjera lijecenja bi dobro dosla.... di su roditelji !!?? Ugrozio je stotine ljudi u prometu malo je reci da je lud!!!

Avatar Antikomunist
Antikomunist
22:38 12.11.2019.

Za ovo govno bi si rado uzeo vremena i dobro ga natukao po mogućnosti da vise nebi bio u staju vozit bilo šta po cesti.

Avatar mladen valentić
mladen valentić
22:43 12.11.2019.

Ako tako nastavi moći će ispod zemlje snimati kako trava raste!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije