Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARIO U SEMAFOR I KONTEJNER

Umalo i pobjegao: Dva križanja zaredom prošao kroz crveno pa naletio na motociklista

nesreća
Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
16.09.2019.
u 11:36

Od naleta motocikl se nastavio nekontrolirano kretati i naletio na stup semafora i kontejner za odlaganje papira

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u Zagrebu teško je ozlijeđen 35-godišnji vozač motocikla. Naime, na njega je automobilom naletio 29-godišnjak koji je na dva raskrižja prošao kroz crveno. Kako javlja zagrebačka policija, bio je pod utjecajem alkohola. 

"U nedjelju, 15. rujna 2019. godine, 29-godišnjak (pod utjecajem alkohola – 0,83 g/kg) upravljao je osobnim automobilom marke Peugeot 207 zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se srednjim prometnim trakom Ulice Kršnjavoga u smjeru istoka.

Dolaskom do raskrižja sa Savskom cestom i Vukotinovićevom ulicom, ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja ravno na znak crvenog svjetla na semaforu i nastavio kretanje kolnikom Vukotinovićeve ulice, srednjim prometnim trakom u istom smjeru. 

Dolaskom do sljedećeg raskrižja Vukotinovićeve ulice s Marulićevim i Mažuranićevim trgom, ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja ravno na znak crvenog svjetla na semaforu te je naletio na motocikl marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak, krećući se zapadnim kolnikom Marulićevog trga u smjeru sjevera, a u spomenuto raskrižje ušao je zadržavajući smjer kretanja ravno na znak zelenog svjetla na semaforu". priopćili su iz PU zagrebačke.

Od naleta motocikl se nastavio nekontrolirano kretati i naletio na stup semafora i kontejner za odlaganje papira, dok se 29-godišnji vozač osobnog automobila nastavio kretati kolnikom Marulićevog trga u smjeru istoka. Prošao je Žerjavićevu ulicu te raskrižje Žerjavićeve i Gundulićeve ulice, gdje se zaustavio i vratio na mjesto događaja.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 35-godišnji vozač motocikla, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sestre milosrdnice.

Video: Veće kazne u prometu

Ključne riječi

Komentara 4

HR
hrxxx111
11:59 16.09.2019.

Oduzeti vozacku na 80 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije