Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Britanija

Mladić godinama tražio majku pa se potom u nju zaljubio

shane i rose
Foto: Facebook
1/2
14.06.2016.
u 09:30

Majku je Shane 13 godina kasnije pronašao putem Facebooka. Nakon emocionalnog susreta, za majku je razvio romantične osjećaje. Rose (35) za medije je rekla da joj je njegovo priznanje izazvalo snažnu reakciju

Mladić Shane (19) godinama je tražio svoju majku s kojom je izgubio kontakt, a nakon što su se upoznali, u nju se naposljetku i zaljubio. Njegova majka Rose Bestall bila je 15-godišnjakinja kad ga je rodila, a socijalna služba oduzela joj je skrb smatrajući da je premlada da bi brinula o sinu. Brigu je preuzeo sustav, a majci su omogućeni posjeti pod nadzorom sve dok Shane nije usvojen kad mu je bilo pet godina.

No, 13 godina kasnije, Shane ju je pronašao putem Facebooka. Nakon emocionalnog susreta, za majku je razvio romantične osjećaje. Rose (35) je rekla za medije da joj je njegovo priznanje izazvalo snažnu reakciju.

"Znala sam da su njegovi osjećaji potpuno neprimjereni, no i ja sam njega tražila dugo i nisam željela ponovno ga odgurnuti od sebe". Rose je danas sretno udana za Darryla (33), s kojim ima četvero djece: Nicholasa (15), Alfieja (13), Kayleigh (10) i Zaca (6).

Za prvog sina Shanea kaže da ga bezuvjetno voli kao majka, ali da njihov odnos ne može i neće biti drukčiji.

"Srećom, razumio je i radimo na tome da imamo normalan odnos", kaže RoseSamo tri mjeseca nakon što su se upoznali, Shane je shvatio da za nju osjeća više od ljubavi prema majci.

"Popio sam nekoliko pića i shvatio da me obuzeo čudan osjećaj. Nikad nisam mislio da ću o Rose razmišljati romantično, no odjednom sam počeo doživljavati čudne osjećaje prema njoj. Odjednom smo  provodili puno vremena zajedno i djelovali kao mladi par koji zajedno izlazi", rekao je Shane.

Nakon što joj je priznao što mu se događa, Rose je razgovarala sa suprugom Darrylom koji je s posinkom potom otvoreno porazgovarao.

Sada Shane radi na tome da s majkom Rose izgradi zdravi odnos.

Independent navodi da nije neuobičajeno da se pojavi seksualna privlačnost među članovima obitelji koji se susreću prvi put kao odrasli. 

>> Očajna majka unajmila detektiva pa razotkrila šokantnu vezu svog sina (16)

>> Majka sinu ostavila kondom, ali je napravila veliku grešku

Komentara 17

DU
Deleted user
09:52 14.06.2016.

Jesenti milu bigulicu, tu mi je nešto jako čudno. Odakle odjednom toliki konzervatizam koji je na samoj granici zatucanosti? Ta živimo u liberalnom dobu kad je doslovce sve svakomu dopušteno jer svatko navodno ima pravo udovoljavati svim svojim pa i najčudnovatijim prohtjevima, pa što ne bi onda bila dopuštena i takva "romantična" veza? Jadni mladić Shane, iz aviona se vidi da su mu ugrožena temeljna ljudska prava, a društvo se na to pravi slijepo i gluho. Zbilja nepojmljivo, i to u tako naprednoj zemlji.

Avatar 123456
123456
09:49 14.06.2016.

BOLESNO!!!

DE
Demokracija1111
15:46 14.06.2016.

Više prava luđacima,pedofilima i pederima i komunistima :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije