Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava

Mladić (28) iz Ližnjana ranjen hicem iz vatrenog oružja

hitna pomoć
Arhiva VL
10.05.2010.
u 11:29

Do pucnjave je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, došlo ispred diskokluba Shakaka u noći sa subote na nedjelju.

ROVINJ - Jedna je osoba teško ozlijeđena u pucnjavi koja se dogodila u noći sa subote na nedjelju u rovinjskom naselju Turnina, izvijestila je policija.

Policiji je, naime, u nedjelju oko 4.15 sati iz rovinjske Hitne pomoći javljeno kako je pomoć zatražila osoba s prostrijelnom ranom u natkoljenici, nakon čega je upućena u pulsku bolnicu.

Ispostavilo se kako je riječ o S. V. (28) iz Ližnjana, a do pucnjave je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, došlo ispred diskokluba Shakaka.

Počinitelj je još uvijek nepoznat.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije