Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MAČAK U VREĆI'

Mislili su da su kupili štene, a onda su im se susjedi počeli žaliti da im lovi i ubija životinje

Youtube Screenshot
09.11.2021.
u 13:33

Obitelj je svom ljubimcu dala ime Run Run i nakon nekog vremena počeli su im dolaziti susjedi i žaliti se na 'psa'.

Obitelj Sotelos u Peruu kupila je štene za 13 dolara (oko 84 kune) lokalnom dućanu u Limi vjerujući kako su kupili čistokrvnog haskija. Voljeni ljubimac uskoro se pokazao kao opasnost za sve ostale životinje u susjedstvu, a nije trebao dugo da se sazna što su ustvari kupili. 

Obitelj je svom ljubimcu dala ime Run Run i nakon nekog vremena počeli su im dolaziti susjedi i žaliti se na 'psa'. Naime, počeo je loviti i ubijati kokoši, patke i zamorce. 

- Prije mjesec dana, žena koja živi tu blizu rekla je da je pojeo tri njezina zamorca. A onda prije dva-tri dana, lokalna baka je rekla da je ubio i njezine zamorce - ispričala je vlasnica Maribel Sotelos za medije, prenosi BBC. 

Pokazalo se da je Run Run ustvari andska lisica, te su ga u međuvremenu ulovile i preuzele vlasti. 

VIDEO: Svako treće bolovanje je neopravdano. HUP: Lažna bolovanja stoje nas više od milijardu kn godišnje


 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije