Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio na Facebooku

Mislav Kolakušić donio važnu odluku: Neću na parlamentarne izbore

Mislav Kolakušić na izborima
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
23.12.2019.
u 12:44

Iskreno vjerujem da će za nekoliko godina doći vrijeme u kojem će građani zazivati promjene, poručio je

Mislav Kolakušić objavio je na Facebooku da neće izaći na parlamentarne izbore. U prvom krugu predsjedničkih izbora Kolakušić je dobio 5,87 posto potpore birača te je zauzeo četvrto mjesto u poretku kandidata.

"Dragi prijatelji, volonteri, birači, vi koji ste se cijelim srcem dali da bi ova priča postala kotač promjena hrvatskog društva, hvala Vam iz sveg srca. Vi ste dali sve od sebe, moj tim i ja smo dali sve od sebe.

Želim Vama i Vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Božić.

 

Ova politička priča se nastavlja, ali kao što sam ranije rekao nećemo sudjelovati na sljedećim parlamentarnim izborima kao politička opcija. Onaj tko se ne drži svoje riječi nije dostojan biti političar.

Iskreno vjerujem da će za nekoliko godina doći vrijeme u kojem će građani zazivati promjene", napisao je Kolakušić.

Nakon obrađenih gotovo 100 posto biračkih mjesta, u drugi krug predsjedničkih izbora idu Zoran Milanović i Kolinda Grabar- Kitarović. Milanović je osvojio 29,55 posto potpore birača dok je Grabar-Kitarović osvojila 26,65 posto potpore birača. Iz utrke za Pantovčak izbacila je Miroslava Škoru koji je skupio 24,45 posto glasova.

Video: Grmoja, Čačić i Reiner o rezultatima predsjedničkih izbora

Komentara 58

SA
Saskakempa
13:39 23.12.2019.

Onako ali svjetski je ekipu okrenuo. Kad se sjetim mesijanskih prica o njemu, blefer ali zesci. Lagano pet godina Brisela, euri u dzepu a vi blejite i dalje.

MA
Machak
13:36 23.12.2019.

Uhljebio se - sto mu vise treba? Antipatican bahat i duceovski tip. Pa-pa, Mislave 👅

CV
cvikcange
13:29 23.12.2019.

Ma ovaj tip mi je "super". Kak je on pametno škvadru sprehebal. Gledao sam pred 4 ili 5 g njegovo kratko gostovanje u jednoj TV emisiji. Prvo što sam pomislio bilo je "Isss, i on je sudac?!" Hhaahhahhh dobro je odigrao, to su Ramski (Rama, BiH) geni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije