Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ohrabruje žrtve

Ministrica Bedeković: Najoštrije osuđujem svaki oblik i vrstu nasilja

Vesna Bedeković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
05.09.2019.
u 12:46

Poslala je i poruku svim ženama koje trpe nasilje: "Ohrabrujem ih i želim da svaki takav slučaj prijave"

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković osudila je u četvrtak svaki oblik nasilja, osobito ako se radi o seksualnom nasilju, osvrnuvši se na slučaj bivšeg saborskog zastupnika HDZ-a Damira Škare koji je uhićen slijedom prijave za silovanje zaposlenice u Autoklubu Siget.

"Najoštrije osuđujem svaki oblik i vrstu nasilja, osobito ako se radi o seksualnom nasilju, nasilju nad ženama, djecom i svim ranjivim skupinama", kazala je Bedeković nakon sjednice Vlade.

Dodala je kako očekuje da institucije odrade svoj posao i utvrde činjenično stanje.

Poslala je i poruku svim ženama koje trpe nasilje. 

"Ohrabrujem ih i želim da svaki takav slučaj prijave", kazala je.

Vesna Bedeković
1/5
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar VinkoL
VinkoL
12:53 05.09.2019.

A šta je sa nasiljem nad Hrvatima izvjesnog/izvjesnih medija koji svakodnevno objavljuju brdo članaka o Milevama i Jovanima? Koji konstantno vrijeđaju Hrvatsku i Hrvate? Šta je sa nasiljem izvjesnog pupavca koji Hrvate proglašava ustašama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije