Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proračun Zagreba

Milanović: U SDP-u nije došlo ni do kakvog raskola

zoran milanović
Antonio Bronić/PIXSELL
21.12.2010.
u 19:59

- Nije došlo do ni do kakvog raskola u SDP-u i u stranačkom radu ništa se ne mijenja. Istina, ostao je zbunjujući dojam, kaže Milanović

Iako je bilo najavljeno kako za boravka na stranačkom skupu VI. izborne jedinice u Sisku predsjednik SDP-a Zoran Milanović ne želi komentirati sjednicu Skupštine Grada Zagreba, kada čelnik gradskog SDP-a Davor Bernardić nije glasao za gradski proračun, on se ipak kratko osvrnuo na taj događaj.
   
- Nije došlo ni do kakvog raskola u SDP-u i u stranačkom radu ništa se ne mijenja. Istina, ostao je zbunjujući dojam. Za takve je događaje kriv zakon koji je donio HDZ, pa ćemo taj model morati mijenjati. Naš je glavni zadatak da u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj dobijemo puno povjerenje građana i borbom za svaki glas da pobijedimo na parlamentarnim izborima. Pretjerano samopouzdanje i oholost su vrlo opasni i moramo se boriti do zadnjeg dana  - rekao je Milanović.

Optimizam je izrazila i koordinatorica VI. izborne jedinice, sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel, koja kaže da je SDP spreman preuzeti odgovornost za zemlju koja je u krizi.

Komentara 11

Avatar comparator
comparator
20:36 21.12.2010.

Ovaj lik podcjenjuje znanje građana stvarajući privid demokrate.Partija koja vlada Zagrebom je zaostala nekompetentna i nametnička klika koja odgovara primitivnom shvačanju vlasti.Vladaju svime i guše poduzetništvo .Skuplji su od suhog zlata i stalno nas zadužuju.Kriju se iza Bandića i loše poteze pripisuju njemu.

OB
-obrisani-
20:59 21.12.2010.

Mesic bi na to rekao :\"Nije go vno nego pas se u sro\".

ST
Stric
21:07 21.12.2010.

sdp=skh sdp=skh=skj PAMETNOME DOSTA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije