Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brodogradnja

Milanović Popijaču: Skandalozni ste, niste ništa napravili

milanović
Patrik Macek/Pixsell
27.11.2012.
u 13:50

Popijača je zanimalo koje će programe restrukturiranja brodogradilišta Vlada financirati sa 900 milijuna kuna

HDZ-ova Đuru Popijača zanimalo je koje će programe restrukturiranja brodogradilišta financirati sa 900 milijuna kuna.

– Uvaženi kolega Popijač, vašu intervenciju smatram skandaloznom, baš skandaloznom. Bili ste potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva i niste napravili ništa u brodogradnji. A znate što je nešto u brodogradnji? To da se potpiše ugovor. Pitajte se zašto 10 mjeseci ugovor nije potpisan? Zato što to ne ide preko noći. To je teško – spremno mu je odgovorio premijer Milanović, no Popijač je kasnije dodao da je skandalozno što Vlada nije nastavila te programe restrukturiranja i što u ovoj godini ni jedno brodogradilište, ni Brodosplit, ni 3. maj, ni Brodotrogir nije ugovorilo ni jedan novi brod.

– To je, gospodine predsjedniče Vlade, skandalozno. Na osnovi čega i na osnovi kojih programa restrukturiranja ćete vi nastaviti to restrukturiranje i na osnovi kojih partnera kada čitavu godinu niste učinili ništa. To je put rješavanja problema brodogradnje kako ga vi vidite, dakle put u stečaj i vjerojatno likvidacija – zanimalo je Popijača. Na ove je pritužbe premijer burno reagirao.

–Ništa od ovog što ste rekli nije istina i da, vaš je nastup skandalozan. U tri godine niste napravili ništa, sve ste ostavili da čeka izbore. Jesam li plakao zbog toga? Nisam. Jesam li obećao da će biti sjajno? Nisam, ne znam kako će biti, bit će najbolje što možemo. I još imate građanskog obraza ustati i prozivati nekoga. Neću šutjeti, želim da javnost zna s kim ima posla. Po kojim ste političkim kanalima postali, na kojim ste listama prije toga bili, tko vas je postavio u Finu 2003. godine? Je li to možda bahato što vam sad kažem? Uvijek ste bili uz onoga kome ste u tom trenutku mogli služiti, to je vaša politička karijera. Takvih ljudi u mojoj vladi nema, nema ih ni moralno, a nema ih ni po kompetencijama. Ponovno se javite i ponovno ću vam to reći i demantirajte što je od ovoga što sam rekao neistina jer ste bazično ljudski nepošteni. Ovo što govorite je neistina, ostavili ste jednu potpuno viseću situaciju – kazao je Milanović Popijaču.

>>HDZ ne podržava proračun za 2013.: Rast će zaduživanje

Komentara 228

DU
Deleted user
14:50 27.11.2012.

A sada mi je jasno gdje je zadnjih godina visio Milanovic. a nije sjedio na sjednicama Sabora!!!?? po portalima, pa i nickove bi mu mogao ovdje napisati, skandalozno!! na portalima je brusio svoj jezik ulice, i naravno argumente portala, rekla kazala:)))

NA
Nadalinaaa
14:51 27.11.2012.

Milanović može biti u pravu što se tiče bivše vlade, zato su bivši i izgubili izbore. No, građani sada pitaju njega-novo izabranog premijera: Što ste Vi napravili da to očajno, zatečeno, stanje popravite? Pitanje je jasno, samo odgovora nema, pa umjesto odgovora slijede napadi i arogancija iz kojih se čita nesposobnost. Prežalosno!

OG
Oger
14:12 27.11.2012.

Uf, Zoki se propisno razljutio. I ja bih se na njegovom mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije