Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje u Varaždinu

Milanović: Idemo na izbore protiv nikoga, nemamo neprijatelja

milanovic
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/14
06.06.2015.
u 15:38

Milanović je kazao kako će i dalje biti "za običnog hrvatskog čovjeka, koliko god to danas bilo teško"

- Idemo na izbore protiv nikoga, nemamo neprijatelja, Hrvatska nam je prijatelj. Borit ćemo se za njezin status i dostojanstvo, a to onda znači i za dostojanstvo svakog čovjeka, svakoga tko voli ovu zemlju i želi živjeti u njoj - rekao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović na druženju s članovima stranke u Varaždinu.

- Danas nije vrijeme za velike političke programe. Naš program i obećanje prije četiri godine je bio red, puno rada u zemlji, više radnih mjesta, dostojanstvo čovjeka. Put SDP-a je klasičan hrvatski put, teži put, ali pravedan, put uspjeha, na kojem se rade ljudski kompromisi, ali koji ima jasan cilj, a to je bolja Hrvatska, više pravde i posla te bolji status za zemlju - istaknuo je Milanović i dodao kako će i dalje biti "za običnog hrvatskog čovjeka, koliko god to danas bilo teško". Članovima stranke poručio je da budu spremni na veliki rad i pobjedu na izborima.

- Ljudi moraju osjetiti da sve što radimo ima smisla i da brinemo o njima, no tražimo da istovremenu brinu o sebi i iskoriste svoju šansu. Država mora napraviti svoje, baš kao i svaki pojedinac i njegova obitelj. U tome je sažeta svaka dobra politika - zaključio je Milanović. Tijekom druženja sa članovima stranke iz 3. izborne jedinice, zaigrao je i "viseću kuglanu".

>> Milanović: Neka susjedi gledaju svoj posao, a mi ćemo gledati svoj

Komentara 67

ME
Melankolik
16:03 06.06.2015.

Hehehe...ides ti na svoje zadnje izbore...vise neces biti ni premijer, ni predsjednik stranke nit ista

Avatar mili99
mili99
16:12 06.06.2015.

Naravno da nemate neprijatelja..Pa vi ste najveci neprijatelj Hrvatske! Odlazite!

Avatar Feniks
Feniks
16:36 06.06.2015.

Hoće li Milanović, kad izgubi izbore, sam napustiti sdp ili će ga izbaciti silom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije