Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za dijete

Matijević: Nije htjela roditi i nasrnula je na mene nožem

robert matijević
Screenshot
22.10.2013.
u 12:36

Robert Matijević, koji se sudski spori s bivšom suprugom Natašom zbog skrbništva nad zajedničkom kćeri Reom, obratio se novinarima u Beogradu

Robert Matijević, koji se sudski spori s bivšom suprugom Natašom zbog skrbništva nad zajedničkom kćeri Reom, danas je održao konferenciju za novinare u Beogradu, u koji je došao da bi posjetio kćer.

– Sud je donio odluku koju je donio. Čekam da rješenje bude upućeno njoj i njenim odvjetnicima te da počnem viđati Reu – rekao je Matijević pokazujući brojne dokumente kojima želi dokazati kako njegova bivša supruga manipulira javnošću.

Matijević je ispričao da je nakon kratke i burne veze zatrudnjela, no nije htjela roditi.

– Za nju je to bio kraj života, nije htjela roditi, nasrnula je na mene nožem i htjela me ubosti. Zakazala je i pobačaj. Dao sam joj novac za pobačaj i otišao u Zagreb jer je na mene potegnula nož – kaže Matijević, koji je objašnjenje tražio putem e-maila u kojem mu je odgovorila da nije sretna s njim.

– Na dan kada je bio zakazan pobačaj Nataša me zvala i rekla: "Ha, ha, imat ćemo bebu" – priča Matijević.

Osvrnuo se i na činjenice iz sudskog procesa.

– Istina je da mi Nataša želi oduzeti roditeljsko pravo. No, laž je da je sve obavijestila o napuštanju sigurne kuće. Laže i manipulira cijelom srpskom i hrvatskom javnošću – kaže bivši carinik citirajući ulomke iz zahtjeva za razvod braka u kojem njegova bivša supruga navodi da je njegov odnos prema djetetu dobar.

Podsjetimo, prema sudskoj odluci Nataša Matijević troipolgodišnju kćer Reu Matijević treba vratiti ocu Robertu Matijeviću u Zagreb. Prije dvije i pol godine Nataša je napustila Roberta i odvela njihovu kćer bez njegova znanja u Ljig, u kojem otad žive u kući Natašinih roditelja. Odlasku iz Hrvatske nakon kratkog braka prethodila je njezina prijava za obiteljsko nasilje, od čega je Matijević oslobođen, te njezin boravak u sigurnoj kući.

Žao mi je što se uključio cijeli srpski politički vrh

Matijević kaže da cijeli postupak u Srbiji traje tri godine i kako mu je žao što se u sve uključio cijeli srpski politički vrh.

– Žao mi je što su se tri političara, Oliver Antić, Bučić i ministar Nikola Selaković upleli i dali za medije izjave koje su dali. Tužno je što je moja Rea iskorištena u političke obračune unutar Srbije. Sva trojica članovi su iste stranke, nisu upućeni u pozadinu cijele ove priče jer su na vlast došli prije godinu dana. Osobno me boli što mene nije moja Hrvatska zaštitila, i što Reu nije zaštitila – ogorčen je Matijević, koji tvrdi da ne zna zašto je njegova bivša supruga odvela Reu u Srbiju.

– To nju morate pitati. Ne znam zašto to radi – kaže Matijević.

>>Raspisali tjeralicu za Natašom Matijević jer kćer nije predala ocu

>>Nataša Matijević: Zlostavljao me i trudnu. Ne vraćamo se ni mrtve

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije