Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA U BEOGRADU

Matejev otac uvjeren da će se sa sinom vratiti u Split: 'Ne odlazim odavde bez njega'

Nenad Periš
Foto: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL
1/4
07.01.2022.
u 19:14

Potraga traje već osmi dan, a sljedećih će dana biti otežana zbog najavljenog pogoršanja vremena

Potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27), nestalim u Beogradu, još uvijek traje. Njegov otac, Nenad Periš, zahvalan je policiji na angažmanu.

''Puno toga je izašlo, ima i stvari koje su pogrešne, ima nekih pogrešnih snimki, ali policija ima svoj put i plan i ona radi, kako vidim, po protokolu koji je organiziran i usmjeren prema cilju. Puno stvari se događa, ne bih iznosio detalje koje znam, ali vjerujte mi nebitne su za javnost, to su sve neke metode'', kazao je Nenad Periš za Novu TV

VIDEO Mateja nema već osmi dan: Potražni psi, ronioci, policija... svi traže nestalog mladića

Uvjeren je da će sa svojim sinom Matejem vratiti u Split. ''Zato sam tu, ne odlazim odavde bez njega. Svi koji imaju djecu mogu razumjeti što govorim'', kaže. 

Potraga traje već osmi dan, a sljedećih će dana biti otežana zbog najavljenog pogoršanja vremena

Matej je, podsjetimo, nestao u noći s četvrtka, 30. prosinca, na petak, 31. prosinca 2021. godine, u Beogradu. Nestanak je policiji prijavljen 31. prosinca. Matej je zadnji put viđen uz rijeku Savu oko kluba Gotik. U klubu je bio sa svojih šest prijatelja u noći s četvrtka na petak, a oni su u petak njegov nestanak prijavili policiji.

VIDEO Nestali Splićanin Matej bio je vrsni sportaš i obožavao je vodene sportove: Ovako je nekad skakao s litice

Komentara 8

DU
Deleted user
19:55 07.01.2022.

Nadam se Gospodine Periš da će te se sa živim sinom vratiti u Split. Nada poslednja umire🙏🙏

PI
Pišmevrit
19:37 07.01.2022.

Decka su roknuli i murija to vrlo dobro zna. Osiguranje po klubovima drze najgori kriminalci. To je neka vrsta folklora u srbiji a zapravo klasican reket. Njima.niko nista ne moze jer su isprepleteni s murijom i politicarima. Seze do samog vrha.

BA
Barbasmora
19:16 07.01.2022.

Djerdap?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije