Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
likvidacija pukanića

Marjanović: Prepoznao sam Milovanovića na snimkama s TV-a

željko milovanović
VL
01.12.2010.
u 16:37

Tomislav Marjanović rekao je da ga je prepoznao po specifičnom hodu i pokretima ruku

Vidio sam daljinski upravljač koji je Željko Milovanović donio u stan Roberta Matanića. Bio je veličine mobitela i na sebi je imao neke gumbe. Što se tiče paklene naprave, Milovanović ju je sam napravio, a Matanić mi je pričao da je Milovanović stručnjak za eksplozive - kazao je Tomislav Marjanović u nastavku suđenja Sretenu Jociću i drugima optuženima za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića na specijalnom sudu u Beogradu.

Marjanović je odgovarao na pitanja tužitelja Jovice Jovanovića te kazao da je nakon Pukanićeva ubojstva na snimkama koje su prikazane na televiziji prepoznao Milovanovića. Rekao je da ga je prepoznao po specifičnom hodu i pokretima ruku jer je Milovanović malo šepao, a ranije mu je rekao da šepa zato što je bio ranjen u pljački banke u BiH ili Srbiji.

Marjanović je odgovarajući na pitanja objašnjavao što su on i Robert Matanić radili u Bugarskoj, a na upit tužitelja zašto je Slobodan Đurović financirao Roberta Matanića dok je ovaj bio u zatvoru, Marjanović je odgovorio:

- Takav je kodeks. Oni koji su vani plaćaju one koji su unutra, a u tom trenutku Đurović je bio vani.

Odgovarajući na pitanje kakav je bio odnos Slobodana Đurovića, Rumena Pešova i Milče Boneva, Marjanović je kazao da su oni bili poslovni partneri, ali i konkurencija.

Tužitelja je zanimalo u čemu su bili poslovni partneri, na što je Marjanović odgovorio "u posredovanju u atentatima i trgovini oružjem".

Milovanovićev odvjetnik tražio je da se Marjanovića dovede na sud u Beogradu radi mogućeg sučeljavanja s optuženicima, a o tom će prijedlogu sudsko vijeće odlučiti naknadno.

Nakon tužitelja Marjanovića će ispitivati odvjetnici optuženih te sami optuženici.

Komentara 2

KU
kukuriku
17:53 01.12.2010.

serbska-posla...

MT
mtoplak2
11:00 03.12.2010.

ja mislio da su to neki polu krimosi levati,a ono stvarno vrh kriminalaca i mafije u suradnji sa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije