Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Linićevi inspektori

Lopudska plaža Šunj također ostala bez kafića

'scena...dubrovnik...23.08.2005. dubrovnik - elafiti/lopud snimio:marko lukunic'
Marko Lukunić/PIXSELL
17.08.2013.
u 21:50

Predsjednik MO Lopud Ivan Gale kaže da mu je žao što porezna uprava nije imala razumijevanja pa da oba lokala ne zatvori istodobno

Među 566 zatvorenih lokala našla su se i četiri s otoka Lopuda. Mještani, ali i njihovi gosti, teško su primili petodnevno zatvaranje objekata koji se nalaze na plaži Šunj, jednoj od najljepših na Lopudu.

Šunj svakodnevno posjećuje tisuću turista, ali do srijede će se moći osvježiti samo s pićem koje donesu sa sobom na otok, jer su oba kafića uhvaćena u financijskom prijestupu. Na dan zatvaranja objekata Ivan Gale, predsjednik Mjesnog odbora Lopud, najavio je prosvjedni skup i zatvaranje otoka, ali u subotu ujutro otočani su ipak bili nešto pomirljiviji.

Gale u telefonskom razgovoru kaže da su svoj stav umjesto prosvjedom iskazali razgovorom u jednom od 15-tak kafića na otoku koji su normalno radili. Zatvaranje lokala loše utječe na turizam, ističe Gale. Žao mu je što porezna uprava nije imala razumijevanja pa da oba lokala na plaži ne zatvori istodobno.

>>Inspektori nemilosrdni - zapečatili i jedini kafić na trajektu za Hvar

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije