Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA

Liječnik koji se sastao s Putinom prošloga tjedna ima koronavirus

Russian President Putin visits a hospital for patients infected with coronavirus disease (COVID-19) on the outskirts of Moscow
Foto: SPUTNIK/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
31.03.2020.
u 16:04

Kremlj je objavio da se Putin redovito testira na koronavirus te da je "sve u redu".

Liječniku, koji je prošloga tjedna proveo ruskog predsjednika Vladimira Putina kroz glavnu moskovsku bolnicu za pacijente zaražene koronavirusom, dijagnosticiran je koronavirus, objavila je u utorak državna televizija Rosija 24.

Putin je posjetio bolnicu Komunarka prošloga tjedna te je razgovarao s doktorom Denisom Procenkom.

Russian President Putin visits a hospital for patients infected with coronavirus disease (COVID-19) on the outskirts of Moscow
1/4

Tijekom razgovora nisu nosili zaštitnu opremu. 

Kremlj je objavio u utorak da se Putin redovito testira na koronavirus te da je "sve u redu", navodi novinska agencija RIA.

Komentara 1

NE
Nepokolebljiv
04:52 01.04.2020.

Hajde miroslave! Sta kaze TV Moskva? Nije istina Putlera nemoze nikakova bolestina. Kada se ne slika leti s Supermanom oko planete i cuva Ruse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije