Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgrada evakuirana

Lažna dojava o bombi na Općinskom sudu u Vinkovcima

Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
28.01.2021.
u 10:30

Policijske ophodnje žurno su izašle na mjesto događaja i osigurale mjesto događaja te su svi djelatnici suda i stranke žurno evakuirani iz zgrade

Iz Policijske uprave Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako su jutros, u 8.45 sati, zaprimili telefonsku dojavu o postavljenoj bombi u zgradi Općinskog suda u Vinkovcima koji se nalazi na adresi Trg bana Josipa Šokčevića. Dodaju i kako su policijske ophodnje žurno izašle na mjesto događaja i osigurale mjesto događaja te su svi djelatnici suda i stranke žurno evakuirani iz zgrade. Na mjesto događaja upućeni su i djelatnici Protueksplozijskog odjela PU koji su obavili detaljan pregled objekta i okolnog područja.

-U 9,50 sati pregled objekta i okolnog područja je završio te eksplozivna naprava nije pronađena. Policija je utvrdila da se radi o lažnoj dojavi. Slijedi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja identiteta osobe koja je lažno dojavila, navode iz PU. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije