Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODIŠNJI HOROSKOP

Lavove očekuje naporna godina, posebno one rođene u ovom razdoblju

Foto: Getty Images
1/2
15.01.2020.
u 08:55

Odgovornost i strpljenje neophodno je u drugoj polovici godine svima koji su rođeni 22. ili 23. srpnja

Nakon ugodne godine lavovima slijedi jedna napornija godina u svakom smislu. Potpuno neočekivani događaji pratit će one rođene u razdoblju od 22. srpnja do 2. kolovoza.

Fizički naporni su travanj i svibanj. Odgovornost i strpljenje neophodno je u drugoj polovici godine svima koji su rođeni 22. ili 23. srpnja.

– U ljubavi volite dramatizirati i to vas množe skupo koštati jer nećete dobiti ljubav i divljenje nego crveni karton. Vaša energija će više odbijati nego privlačiti. Ako ste dugo nezadovoljni u vezi ili braku tad je vrijeme za radikalne promjene, ali uvažavajte osobu pored vas – kaže astrologinja Anđelka Subašić.

Što lavove očekuje na poslovnom planu saznajte u videu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije