Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška odluka

Kraljica ne zna što učiniti s vojvotkinjom Sarah Ferguson

ferguson
Reuters
24.05.2010.
u 19:25

Ako kraljevska obitelj odluči da Sarah više ne može živjeti u rezidenciji, boje se kako bi se vojvotkinja bez kakve-takve kontrole dvora mogla pretvoriti u generatora skandala.

Zbog vjerojatno najtežega skandala u povijesti britanskog dvora koji je izazvala vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson londonski visoki krugovi doslovno su u izvanrednom stanju. Sarah je od reportera tabloida News of the World koji je bio prerušen u biznismena zatražila pola milijuna funta za sastanak s princom Andrewom. Sam princ Andrew, brat prijestolonasljednika Charlesa, jučer se hitno iz Singapura vratio u London kako bi s kraljicom raspravio što učiniti s bivšom suprugom koja već godinama srlja iz skandala u skandal.

Erotske poze za Vogue

Sarah Ferguson u svome je prvom javnom nastupu nakon objave nemoralne ponude najavila da će se, ako kraljevska obitelj to od nje zatraži, iseliti iz dvorca Windsor u kojem je nastavila živjeti i poslije razvoda. Prema tvrdnjama dobrih poznavatelja prilika na britanskom dvoru, princ Andrew i sama britanska kraljica pred teškom su dvojbom jer dopustili oni vojvotkinji da ostane u dvorcu ili ne, svaka odluka sa sobom nosi teške posljedice.

Ako kraljevska obitelj odluči da Sarah više ne može živjeti u rezidenciji, boje se kako bi se vojvotkinja bez kakve-takve kontrole dvora mogla pretvoriti u generatora skandala.

Njezin bi pak ostanak pod istim krovom s kraljicom, sada kad je proglašena prevaranticom, bio vrlo sramotan za kraljevsku obitelj. Sarah je već nekoliko puta nudila svoj odlazak iz Windsora.

– U ovakvoj smo situaciji s vojvotkinjom bili nekoliko puta. Neprestano nudi svoj odlazak, ali nikako da doista ode – rekao je za Daily Mail jedan od visokih dužnosnika britanskog dvora.

Ipak, ni jedan vojvotkinjin izgred, pa ni kada se u 
erotskim pozama fotografirala za talijansko izdanje Voguea, nije dvoru nanio toliko sramote kao ovaj slučaj.

Sarah je snimljena kako prima 40.000 dolara od prerušenog novinara s obećanjem da će mu ugovoriti poslovni sastanak s bivšim suprugom kad joj ukupno isplati pola milijuna funti. Samo dan nakon toga naslovnica tabloida zaprepastila je Otok.

Na rubu bankrota

Sarah je vijest dočekala na letu u Los Angeles gdje je trebala primiti priznanje za humanitarni rad. Nenašminkana, vidno crvenih očiju i grickajući nokte, vojvotkinja je prošla pokraj novinara bez komentara, zaklanjajući lice od kamera.

Inače, Sarah Ferguson već je nekoliko godina na rubu bankrota, bez ikakve je imovine, a sve račune plaća njezin bivši suprug princ Andrew.

Unatoč tomu, vojvotkinja se nije odrekla života na visokoj nozi, već je prošlog petka snimljena na jugu Francuske na proslavi rođendana supermodela Naomi Campbell.

– Ovo je snažan udarac princu Andrewu, čovjeku koji još voli svoju bivšu suprugu – kazao je izvor blizak dvoru.

Ključne riječi

Komentara 7

BS
Blue Sky
02:54 26.05.2010.

mmm....crvenokosa i pjegava, čemu se tu treba čuditi? Zna se da su one vrlo nestašne, sjetite se Pipi Duge Čarape.

CU
cunt
00:25 28.05.2010.

ma ko nju šmirgla, daj ti meni moju ševu

LI
lilika
00:47 25.05.2010.

ma koga briga za nju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije