Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednji pozdrav

Komemoracija za Juroslava Buljubašića: Opraštaju se brojni kolege, prijatelji i političari

Split: Komemoracija za Juroslava Buljubašića u HNK-u
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
13.06.2023.
u 12:04

Prema želji obitelji, Juroslav Buljubašić bit će sahranjen na Lovrincu u krugu najuže obitelji.

Obitelj, brojni kolege, prijatelji, poslovni partneri, političari, došli su se oprostiti od "neobičnog poslovnjaka" koji je svojim djelovanjem od sredine 80-ih godina obilježio splitsku, dalmatinsku i hrvatsku poduzetničku scenu.

Splitski HNK do posljednjeg je mjesta ispunjen na komemoraciji za splitskog poduzetnika Juroslava Buljubašića  koji je iznanada preminuo prošlog tjedna u 63. godini na Sardiniji. Prema želji obitelji, Juroslav Buljubašić bit će sahranjen na Lovrincu u krugu najuže obitelji.

Podsjetimo, Juroslav Buljubašić nosio je dugo epitet najbogatijeg Dalmatinca, a čak je ponio i nadimak SEM prema svojoj tvrtki Split Elektromont. Lakše je nabrojiti poslove kojima se nije bavio nego one kojima jest, a koji su bili većinom uspješni. Čovjek je to s brojnim prijateljima, a s njim je razgovarati, uvjerili smo se u intervjuu kojeg je dao Večernjem listu još 2020. godine.

POVEZANI ČLANCI:

>>VIDEO Ovacije redateljici za 52 minute čiste emocije: Održana premijera dokumentarca o Draženu Petroviću

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije