Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stop političkim hapšenjima'

Klub Milana Bandića organizira peticiju: 'Dojam je da se želi obezglaviti grad'

Udruga Milan Bandić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
12.03.2015.
u 14:20

- Činjenica je da je gradonačelnik Milan Bandić vraćen na posao odlukom od 9. ožujka. Nadamo se da ga nitko neće morati mijenjati - kazala je Jelena Pavičić Vukičević.

Udruga Klub Milana Bandića pokrenula je potpisivanje peticije "Stop političkim hapšenjima" koje će početi sutra popodne u Praškoj 5 gdje je sjedište udruge.

- Činjenica je da je gradonačelnik Milan Bandić vraćen na posao odlukom od 9. ožujka. Nadamo se da ga nitko neće morati mijenjati, već da će sam raditi posao za koji je dobio povjerenje već pet puta - kazala je Jelena Pavičić Vukičević, predsjednica Udruge.

Tvrde da su Bandiću ugrožena temeljna ljudska prava

Članica Udruge Dragica Nikolić kazala je da se stječe dojam da se stalno pokušava obezglaviti grad te da žele pokazati koliko građana stoji uz gradonačelnika kojemu su ugrožena temeljna ljudska prava.

U priopćenju kažu da se državne institucije zloupotrebljavaju za progon građanskih aktivista te da se Bandiću zbog toga protuzakonito onemogućava obavljanje dužnosti na koju je izabran voljom građana.

>>Najbolje je da Milan Bandić ode iz politike

>>Bandić ispitan u sjedištu USKOK-a, odvjetnici nisu otkrili je li iznio obranu

>>Bandićev prvi potez raspuštanje vodstva Holdinga?

Komentara 46

Avatar mama mia
mama mia
17:15 12.03.2015.

Meni se čini da je samo ova skupina na slici obezglavljena, fali im gazda, neznaju kaj delati

CV
cvor276
14:53 12.03.2015.

Molio bi članove kluba Milana Bandića da mi nabroje projekte gradonačelnika u proteklih 15god. i po kojim cijenama su se izvodili. Hvala.

KA
KaNiDora
15:27 12.03.2015.

Dojam je da vi uhljebi plaćete za Miletom jer ste jako dobro živjeli na njegovoj sisi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije