Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

KATARINI IZ ZAPREŠIĆA Otišla SEAT Ibiza, prvi od ukupno tri automobila koje poklanja Westgate

Westgate Shopping City
Foto: Promo
1/5
21.12.2020.
u 10:04

Westgate Shopping City je danas predao prvu od UKUPNO TRI SEAT Ibize koje poklanjaju svojim kupcima ove zime.

Dobitnica prve od tri nagradne igre u nizu – i to ode rođendanske je Zaprešićanka Katarina Lacković koja je ovo tmurno subotnje jutro osvjetlala novim crvenim limenim ljubimcem. Katarinin prijavni kupon je Westgateov žiri izvukao među više od 5.000 ukupno prijavljenih kupona kroz četiri tjedna koliko je trajala prva nagradna igra.

Katarina nam je otkrila da je još uvijek u šoku iako su je još početkom tjedna izvijestili da je osvojila ovu vrijednu nagradu.


Foto: Arena Hospitality Group

„Šok i nevjerica od kada su me nazvali. Tek sad postajem svjesna kad je ključ u ruci da sam osvojila nagradu. Isplatilo se često kupovati u Westgateu i sigurno ćemo ovdje doći još mnogo, mnogo puno. Hvala od srca Westgateu!“, istaknula je Katarina.

U tijeku je druga nagradna igra zaredom – Velika božićna nagradna igra u kojoj je također glavna nagrada automobil. Mogu sudjelovati svi koji potroše najmanje 200 kuna te ispune kupon na info pultu. Ova nagradna igra traje do 3. siječnja, a osim automobila mogu se osvojiti i make over doma kojeg osigurava trgovina Möbel Land, poklon bon u vrijednosti čak 15.000 kuna u Interijeri Zadro ili neka od preostalih 20 nagrada.

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije