Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA DRAMA U SABORU

Katarina Peović: 'HDZ-ovac me napao u Saboru, galamio je da su moji pretci koljači'

Foto: Katarina Peović/Twitter
22.07.2020.
u 15:01

Burno na prvoj sjednici novog saziva Sabora!

U srijedu je održana konstituirajuća sjednica novog saziva Sabora, a što znači da su među novoizabranim zastupnicima odmah krenule tenzije i povišeni tonovi.

Tako je Katarina Peović iz Radničke fronte na svom Twitteru objavila da ju je verbalno napao HDZ-ovac Vinko Zulim koji joj je vrijeđao pretke nazvavši ih "koljačima".

"U pauzi u Saboru verbalno me napao HDZov zastupnik Vinko Zulim bezumno urlajući da su mi pretci bili koljači. Pokušali smo ga zamoliti da nas ostavi na miru ali ni to nije pomoglo dok ga njegovi nisu odvukli iz kafića", napisala je Peović.

Podsjetimo, to danas nije bio jedini incident. Još jutros na istoj društvenoj mreži Mostov Nikola Grmoja objavio je kako mu je prijetio čelnik platforme Možemo, Tomislav Tomašević

Tomašević se ipak o svemu kasnije očitovao.

"Čista zafrkancija, čak se nasmijao. Ja očekujem da to prijavi policiji ako zaista misli da je to bila prijetnja. Kroz smijeh sam mu rekao da ću reagirati na njegove izjave, obična zezancija, ali njemu očito treba medijske pozornosti. Ako je on to shvatio kao prijetnju, ja mu se ispričavam. Ali moram reći da je Most zadnji koji nam može soliti pamet, pa dvaput su HDZ doveli na vlast! – rekao je Tomašević koji je otkrio što mu je točno zasmetalo vezano za Grmoju.

Više o kontituirajućoj sjednici Sabora te raspodjeli najvažnijih funkcija možete pročitati OVDJE

 

 

Komentara 269

MA
Majkomoja
15:10 22.07.2020.

A što su bili?

Avatar Forumas
Forumas
15:09 22.07.2020.

Katarina Peović: 'HDZ-ovac me napao u Saboru, galamio je da su moji pretci koljači'---a nisu ???

GE
Gensoman1000
15:13 22.07.2020.

Pa kaj je krivo rekao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije