Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest monstruma

Kao dječak, Josef Fritzl je imao seksualne fantazije o vlastitoj majci

15.03.2009.
u 11:32

Negdje u svibnju prošle godine, Joseph Fritzl odlučio uz pomoć svojeg odvjetnika Rudolpha Mayera, dati svoju ispovijest javnosti.
- Odrastao sam u siromašnoj obitelji. Otac mi je bio obična hulja i stalno je varao majku koja ga je izbacila kada su mi bile četiri godine - i bila je u pravu. Nakon toga, ostalo je samo nas dvoje. Majka je bila snažna žena. Naučila me disciplini, redu i smjernosti. Omogućila mi je dobro obrazovanje i nauk te je stalno teško radila i uzimala teške poslove kako bi nas mogla uzdržavati. Bila je stroga ako bi to bilo potrebno. Najbolja žena na svijetu. Ja sam joj na neki način bio muž. Bila je gazda kod kuće, ali ja sam u kući bio jedini muškarac, iznosi Fritzl svoje dojmove iz djetinjstva. Na pitanje je li ga majka seksualno iskorištavala odgovara:
- Ne, nikada. Moja je majka bila pristojna, najpristojnija. Volio sam je iznad svega. Divio sam joj se i to mnogo. Ali nikada nisam poduzeo ništa. Ničega tu nije bilo.

Je li imao fantazije o majci?
- Da, vjerojatno, ali bio sam snažan, gotovo toliko snažan kao i majka, pa sam uspijevao potisnuti svoje nagone. Kasnije, kada sam odrastao i počeo izlaziti imao sam nekoliko ljubavnih afera. I našao sam Rosemarie. Nije imala ničeg zajedničkog s majkom. Ali, ipak, bilo je nekih sličnosti. Bila je također divna, ali na drugačiji način. Puno sramežljivija i slabija od majke. Uvijek sam želio imati mnogo djece. Ne djecu koja bi morala, kao što sam ja, odrastati sami, nego djecu koja će se uvijek imati s nekim igrati. Sanjao sam o velikoj obitelji još otkako sam bio dječarac. A Rosemarie se činila prikladnom majkom. Taj motiv da je oženim nije bio loš. I istina je: uvijek sam je volio i uvijek ću je voljeti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije