Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako se od 'prisilne' donacije Bradleya došlo do dobrog posla za HV

Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
28.01.2022. u 11:28

Pokazalo se da se isplatilo pregovarati i natezati s Amerikancima do zadnjeg časa, dosta dobro za "provincijalca Baneta"

Komentara 32

GO
goran2hr
12:14 28.01.2022.

Nije idealan, ali nije ni loš posao. Kao što Sanaderu priznajem skupljanje boca kao jedinu dobru odluku, tako i Plenkovićevoj vladi moram priznati kako su odluke o nabavci Rafale-a i Bradley-a jedino dobro što su uradili. Postoje i bolji oklopnjaci, ali zbog cijene RH ih ionako ne bi nabavila ili bi ih nabavila u nekom smiješnom broju. Ovako, ipak je to veliki korak naprijed u odnosu na postojeće. Šteta što ih nije nabavljeno 120 (brojka koja se u početku spominjala).

RE
realisticki
15:59 28.01.2022.

U vezi sa nabavom Bradleyevih oklopnih vozila upotrebljavale su se riječi "prisilna donacija" a često smo mogli čitati i o "postavljenom ultimatumu" od američke strane. U tim uvjetima treba sumnjati u neku uspješnu nabavu. O istinitom rezultatu ovoga uspješnoga ugovoravora znat će mo istinu nakon nekoliko godina.

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
17:32 28.01.2022.

Sad samo treba mobilizirati auto dilere sa Jakuševca da ih malo zrihtaju i skinu kilometre pa ih prodamo dalje pod nove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije