Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO PISMO

Juričan: Dok Milan spava, otvorio sam novu autobusnu liniju

Dario Juričan
Foto: Dario Juričan/Facebook
1/5
02.03.2020.
u 07:17

Juričan je još jednom poručio Bandiću da je gotovo te da mu slijedi zatvor

Redatelj i bivši predsjednički kandidat Dario Juričan ponovno je uputio otvoreno pismo zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću. Govoreći u svom stilu o tome kako je umjesto njega otvorio novu autobusnu liniju 235, Juričan je još jednom poručio Bandiću da je gotovo te da mu slijedi zatvor.

"Milane, dok ti još spavaš i sanjaš kako režeš nove etikete ja sam na terminalu Dubrava upravo otvorio novu autobusnu liniju 235 (Dubrava – Trnava – Kozari Bok). Narod Dubrave, Kozari boka i Kozari putova zna da sam ja ono što dolazi i donosi im napredak i blagostanje.

Gradit ću metroe, kongresne centre, terme, bušit rupe kroz Medvednicu - lagat ću, muljat i krast neumorno, uporno i svjesno. Ja sam u koruptivnoj koaliciji s građanima, a tebi, Milane, slijedi zatvor i jedino je pitanje koliko još pajdi ide s tobom.

Gotovo je Milane.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira", stoji u pismu.

VIDEO Juričanov "desant na Holding"

Ključne riječi

Komentara 42

GE
george34
08:35 02.03.2020.

Ovaj je postao dosadan i neinventivan. A tko ga financira? Ispitajte taj podatak

UD
Udbaš
07:59 02.03.2020.

Prvi put ga vidjeh na predsjedničkom sučeljavanju. Bio je duhovit ravno dvije rečenice, nakon toga se počeo ponavljati. Sad je već totalno dosadan pa me zbunjuje tolika medijska prisutnost. Kažu da je snimio "Gazdu". Nisam gledao jer se pojavio u trenutku kad su srušenog Todorića cipelarili njegovi dojučerašnji dupelisci pa je i učinak filma bio šibanje mrtvog konja. Bandić je još na nogama, ništa korumpiraniji od ostatka političke scene, tako da mi je njegovo rušenje ipak preambiciozan zadatak za neduhovitu niškorist i njegove financijere.

SM
Smola
09:31 02.03.2020.

Komičar na platnoj listi Index promocija. Hahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije