Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA AUTOCESTI ZA SISAK

Strašna nesreća: Jurećim BMW-om zabio se u naplatnu postaju i usmrtio djelatnika HAC-a

Foto: JVP Velika Gorica
1/11
23.01.2021.
u 11:27

Kako neslužbeno doznajemo vozač u automobilu BMW koji je vozio u smjeru Siska velikom brzinm, prema nekim procjenam oko 150 kilometara na sat, zabio se prateći objekt pored naplatne postaju Mraclin u u kojem se nalazio djelatnik HAC a koji je smrtno stradao.

Na autocesti Zagreb-Sisak jutros se dogodila strašna prometna nesreća u kojoj je poginuo djelatnik Hrvatskih autocesta.

Kako neslužbeno doznajemo vozač u automobilu BMW koji je vozio u smjeru Siska velikom brzinom, prema nekim procjenama oko 150 kilometara na sat, zabio se prateći objekt pored naplatne postaju Mraclin u u kojem se nalazio djelatnik HAC-a koji je smrtno stradao. 

Neslužbeno doznajemo da je poginuli djelatnik HAC-a 53-godišnji Dejan Budak. 

 

Kako neslužbeno doznajemo, djelatnik je HAC-a sjedio za stolom, a automobil je probio zid. Automobil sisačke registracije ušao je pri tome u stazu koji je HAC izuzeo iz prometa jer je to besplatan prolaz za humanitarnu pomoć za područje pogođenom potresom.

23.01.2021., Sisak - Kod naplatnih kucica Mraclin, na autocesti A11 Zagreb - Sisak, vozac izgubio nadzor nad osobnim automobilom i udario u objekt HAC-a. Poginuo zaposlenik HAC-a. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Sve žurne službe su stigle na mjesto događaja

"Ovim putem želimo izraziti duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja, te ovim putem obitelji našeg djelatnika izražavamo sućut. Točan uzrok nesreće znat ćemo po okončanju izvidnih radnji nadležne policijske uprave. Molimo za razumijevanje u ovom teškom trenutku za obitelj naših djelatnika kao i za našu tvrtku", stoji u priopćenju Hrvatskih autocesta. 

Teška prometna nesreća na naplatnim kućicama "Mraclin". Nažalost, sa smrtnim ishodom. 🚨UPOZORAVAMO🚨 vozače da...

Posted by Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica on Friday, 22 January 2021
Ključne riječi

Komentara 139

NE
Nemanadimak
08:38 23.01.2021.

Ma dajte vec svake godine imamo udese pred naplatnim rampama. Ili postaviti lezece policajce ili kamere za naplatu kazne pri brzoj voznji. Stradao je djeltnik koji nije ni kriv ni duzan.

MM
MMdo
08:57 23.01.2021.

Brutalno povecati kazne za ovakve stvari, nije proslo ni 2 godine od kad se lik zaletio na naplatne kucice vozeci na tempomat i tipkajuci na mobitel, ali nasem sudstvu je bitnije kako ce tko di zaraditi nego sigurnost gradana

UR
ured11
08:33 23.01.2021.

prestrašno je ovo za čitanje, jadan si ti, Josipe, kao i oni koji te plaćaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije