Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija na prve izlazne ankete

Joža Manolić: Nisam razočaran. Nitko nema pravo tražiti ostavku od Bernardića

Zagreb: Restar koalicija izborne rezultate čeka u prostorijama SDP-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
05.07.2020.
u 20:39

Na pitanje hoće li biti bolji predsjednik Vlade nego što je to bio Zoran Milanović Manolić je rekao da ćemo to još vidjeti

Josip Joža Manolić stigao je ispred središnjice SDP-a i sjeo u obližnji kafić. Iz Restart koalicije su izvijestili da će rezultati izbori biti dočekani ispred središnjice SDP-a bez uzvanika. Jedino će Davor Bernardić održati govor u velikoj dvorani u kojoj će moći biti 30 ljudi.

Na pitanje novinarke što misli o Davoru Bernardiću kao budućem poredsjedniku Vlade Manolić je rekao: "Davor će biti bolji predsjednik Vlade nego do sada".

Na pitanje hoće li biti bolji predsjednik Vlade nego što je to bio Zoran Milanović Manolić je rekao da ćemo to još vidjeti.

Manolića su nakon prvih izlaznih anketa novinari pitali što misli.

"Nisam razočaran jer se ipak pokazalo da je SDP sa svojim saveznicima ozbiljna konkurencija postojećoj vladajućoj stranci koja je prikupila stranke koje fromalno postoje ali koje u provođenju politike neće uspjeti. Kod prvih određenih zahvata će se raspasti. Unutarnja kohezija ih ne povezuje dovoljno. Zamislite sada Most s njima, a prije par mjeseci četiri ključna ministra iz Vlade isključio je taj HDZ i premijer", kazao je Manolić. 

Na pitanje bi li Bernardić trebao dati ostavku Manolić je rekao: "Ne znam zašto bi dao ostavku, on je organizirao ove izbore, on je ostao dosta visoko s rezultatima i to ne daje nikome pravo da traži ostavku od Bernardića"

"Trebao je iskoristiti interesne grupe kao što su penzioneri", kazao je Manolić.

Ključne riječi

Komentara 17

AB
abokatstir
22:18 05.07.2020.

Ali zato žrtve za čiju likvidaciju je odgovoran zločinac manolić traže da završi u doživotnom zatvoru i da se ukinu sve privilegije i njegovoj supruzi i onima koji pljačkaju narod po zaslugama tog zločinca.

DU
Deleted user
19:34 05.07.2020.

Jel mu neko moze objasniti stvarnost?? I pokraj takvod smo uspijeli se osamostaliti!!

SJ
Samo ja
20:02 05.07.2020.

Da te bar Kina otme pa da na tebi izvrse testiranje za dugovjecnost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije