Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema nikakve ostavke

Josip Đakić: Neću se ispričati Kovačiću, stojim iza svoje izjave

Josip Đakić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
12.03.2017.
u 11:34

Iz Vlade pak poručuju kako je imenovanje Tafre i Nađ provedeno po zakonu i kako od Kovačićeve ostavke neće biti ništa

Iako potpredsjednik Vlade i ministar uprave Ivan Kovačić (MOST) zahtjeva ispriku HDZ-ovog zastupnika Josipa Đakića koji je kazao kako je Kovačić primanjem Višnje Tafre i Vesne Nađ za svoje suradnice donio jednu podlu odluku, Đikić sad kaže kako se neće ispričati.

U telefonskom razgovoru za N1 Josip Đakić je kazao kako iza svoje izjave stoji te kako se nema namjeru ispričati Kovačiću.

Iz Vlade pak poručuju kako je imenovanje Tafre i Nađ provedeno po zakonu i kako od Kovačićeve ostavke neće biti ništa.

– 'Nema ostavke ministra Ivana Kovačića. Višnja Tafra imenovana je odlukom Vlade nakon javnog natječaja. Vesna Nađ premještena je sporazumno nakon isteka tzv. prava 6 plus 6 na mjesto sukladno njezinim kvalifikacijama. Sve je u obavljeno u dogovoru ministra uprave Ivana Kovačića i ministra branitelja Tomislava Medveda – priopćeno je iz Vlade.

>> 'Kovačić će doći na sjednicu Vlade, ako mu se HDZ-ovac Đakić ispriča. Neće ići s etiketom da je podlac'

Komentara 69

Avatar blue screen
blue screen
11:50 12.03.2017.

Jel se Kovačić ispričao Hvratima na svojim prostačkim istupima? Tražim otkaz Petrova..

SO
SoloHan
11:53 12.03.2017.

nemam nimalo dobro mišljenje o Đakiću, ali branio bi njegovo pravo da misli i govori što hoće, i da ne mora iči u komitet po mišljenje, a ovoga s viškom ženskih hormona što se svako malo ponaša ko uvrijeđena mlada bi trebalo eliminirati iz politike, možda mu dat invaliditet neki, pa stalno je u PMS u

Avatar Drago2603
Drago2603
12:32 12.03.2017.

Do kad će ova naša država imati vječne uhljebe ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije