Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam u gradu

Jedna ulaznica za sve muzeje, na letku i ponuda menija restorana

'18.03.2010. Krapina, Hrvatska Nakon sastanka turisticke zajednice iz Krapine s krapinskim ugostiteljima terase krapinskih kafica nece vise biti prazne. Osim muzeja evolucije za turiste ce u ponudi bi
'Photoshop'
18.03.2010.
u 16:35

Izdat će se informativni letak koji će uz kartu Krapine i bliže okolice sadržavati i popis ugostiteljskih objekata te menije krapinskih i okolnih restorana

Novi Muzej krapinskih neandertalaca privlači u Krapinu brojne turiste. Osim u dane vikenda, zanimanje za muzej postoji i kroz tjedan. Kako bi Krapina bila što bolji domaćin posjetiteljima iz Hrvatske i inozemstva, Turistička zajednica grada Krapine u Gradskoj je vijećnici okupila 12 ugostitelja s područja Krapine, da bi se što aktivnije uključili u turističku gastronomsku ponudu. 

Gradonačelnik Josip Horvat je i predsjednik Turističke zajednice te je ugostitelje pozvao na suradnju kod izdavanja informativnih letaka koji bi, uz kartu Krapine i bliže okolice, sadržavali i popis ugostiteljskih objekata.

Turistička će zajednica uskoro aktivirati i vlastite web stranice koje bi, uz ostalo, sadržavale ne samo nazive i kontakte navedenih objekata, nego i njihove prigodne menije i druge obavijesti korisne turistima.

Radi se i na pilot-projektu ulaznica koje bi bile ne samo za Muzej, nego bi s njima bilo moguće posjetiti i Galeriju grada Krapine, Muzej Ljudevita Gaja i ostvariti prigodan popust kod ugostitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije