Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS NA CESTI

Teška prometna nesreća: U sudaru s kombijem poginuo poznati slavonskobrodski poduzetnik?

Slavonski Brod: U prometnoj nesreći smrtno stradao motociklist
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/11
21.06.2022.
u 16:02

- Očevid policijskih službenika je u tijeku te ćemo po završetku dostaviti cjelovitu informaciju - izvijestila je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

U operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske danas oko 12.30 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na Sjevernoj veznoj cesti (istočni dio Slavonskog Broda), u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Iz PU brodsko-posavske potvrdili su da je u nesreći Sjevernoj veznoj cesti u sudaru s kombijem smrtno stradao 47-godišnji motociklist.

Kako smo neslužbeno doznali, riječ je o poznatom slavonskobrodskom poduzetniku Zlatku Majstoriću koji se bavio ugradnjom i održavanjem plinskih i vodovodnih instalacija. Policija još provodi očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće.

Očevid policijskih službenika je u tijeku te ćemo po završetku dostaviti cjelovitu informaciju - izvijestila je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Komentara 4

RS
rasta sev
14:54 22.06.2022.

Poduzetnik a ima vremena vozati se na motociklu okolo umjesto da radi nešto konkretno .

Avatar Svračak
Svračak
16:54 21.06.2022.

Kako je netko neki dan napisao da postoje motoristi koji su se razbili s motorom i oni koji će se tek razbiti.

DA
dam63
14:44 21.06.2022.

A takav zakon imamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije