Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Horor' na granici

Put smrti iz Crne Gore u Srbiju: Autobus vozi kroz provaliju dok putnici umiru od straha

Foto: Podgoricki vremeplov/Facebook
1/3
27.08.2022.
u 08:26

"Da nisu progovorili naški, ja bih mislio da je to negdje u Afganistanu ili na Andama", "Ovdje da je karta besplatna bila bi preskupa" zaključili su komentatori.

Javni prijevoz u rijetko je kojem gradu organiziran tako da se stanovnici nemaju baš ni na što požaliti, no nakon što pogledate snimku vožnje preko graničnog prijelaza između Srbije i Crne Gore, vjerujemo da ćete biti zadovoljniji svojim lokalnim opcijama.

Radi se o liniji koja vodi od Rožaja do Drenovca, a prolazi graničnim prijelazom Špiljani. Video je objavljen na Facebook stranici Podgoricki vremeplov, a prikazuje opasnu vožnju autobusom uskom cesticom koja je s jedne strane omeđena planinom s koje klizi kamenje, a s druge provalijom. Vozila na ovoj cesti od pada "štite" čunjevi i traka.

Video je skupio stotine tisuća pregleda i više od 300 komentara. "Granični prijelaz između života i smrti" našalio se jedan korisnik. Između ostalog, u komentarima se može saznati kako je cesta u ovom stanju već gotovo tri godine, kao i da je lokalno stanovništvo ogorčeno jer za vrijeme radova često ostaju odsječeni od ostatka zemlje. 

"Da nisu progovorili naški, ja bih mislio da je to negdje u Afganistanu ili na Andama", "Ovdje da je karta besplatna bila bi preskupa" zaključili su komentatori.

Komentara 9

PU
paul-umpe
11:02 27.08.2022.

koji je to naski jezik

DA
Daniel05041986
10:07 27.08.2022.

Strava

VO
Votum
09:52 27.08.2022.

Sve preko naše granice k istoku je Put smrti, zatucanosti i kriminala. Zaključak: Ne putujte tamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije